Konco-konco ku

Tuesday, April 16, 2013

TERKINI!! PENGUMUMAN CALON PAS KELANTAN PADA 17 MEI SELEPAS PRU!!

INI aku pun tak tau nak gelak atau nak menangis sebab tarikh buang undi telah ditetapkan oleh SPR pada 5 Mei 2013, tapi Majlis Pengisytiharan Calon PAS Kelantan adalah pada 17 Mei 2013. Ish.. Ini salah UMNO ke? Ini UMNO yang edit ke? HAHAHA

Korang fikirkanlah sendiri. Tak cukup dengan ketua nya yang sudah dimamah usia dan semakin nyanyok, kini pengikut macai nya pula berjangkit dengan penyakit yang sama iaitu lupa tarikh. Aduh! Mana nak letak muka ni?

Kalau PKR start dari bawah sampai lah ke Ketua Umum nya semua kaki SEKS. PAS pula start dari bawah sampai ke Mursyidul Am nya semua menghidap penyakit NYANYOK!!!

15 comments:

  1. Doa KO UMNO dah U Turn pada PAS dan kian mnghampiri PAS......

    ReplyDelete
  2. memang salah umno..

    ReplyDelete
  3. Itu untk PRU14...

    ReplyDelete
  4. takut pun ada
    gabra pun ada
    gelabah pun ada

    macammacam ada

    ReplyDelete
  5. tanda2 nak tersungkur...
    hari apa, tarikh apa, pukul berapa pon mungkin tak ingat akibat bahana Doa K.O BN.

    gen2felda

    ReplyDelete
  6. Dok pening kes stopa ali mencapap la ni. Tu yg konfius tahap gile babi

    ReplyDelete
  7. ini konspirasi jahat umno! kahkahkah

    ReplyDelete
  8. 17 Mei tu dah betul, cuma silap 2013 aje. Sepatutnya 2018.

    ReplyDelete
  9. Pandai gak org PAS ni buat lawak. Tengok muka masing-masing bukan main beriya lagi. Memang sah angkara UMNO.

    ReplyDelete
  10. Ala...pe nak diherankam...Pemimpin PAS ni dari atas sampai la kebawah...semuanya bodoh dan bangang belaka,,,penipu...menipu...tertipu mainan dln hidup PAS..TIPU no wahid...soal ad-dim no 2....

    ReplyDelete
  11. Orang tua tu dah nyanyuk la...

    ReplyDelete
  12. ko ni nk kena bala ker kutuk musyidul mcm 2...
    aku ras ko psycho lah..

    ReplyDelete
  13. tak payoh nok edit poster lah bodo!

    ReplyDelete
  14. Ini yang sebenarnya http://bm.harakahdaily.net/index.php/berita-utama/18377-pas-kelantan-tampilkan-16-muka-baru

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...