Konco-konco ku

Tuesday, May 15, 2012

TEMPE HANGIT!!! IMAM PKR DITANGKAP JAM 3 PAGI
NAMA : CHE ZAWARI CHE ALI, IMAM DAN KHATIB MASJID NIH...DAHSYAT BETUL...
GILA LAH PARTI PKR NIH

LEPAS TU KENA CEKUP KAT KUANTAN PUN GENG PKR JUGAK..GILA LAH

Pemimpin PKR ditangkap khalwat  
25 Februari 2012, KUANTAN – Seorang pemimpin Parti Keadilan Rakyat (PKR) dari Selangor ditangkap kerana dipercayai berdua-duaan bersama seorang wanita, isteri orang di sebuah hotel di Balok dekat sini, awal pagi tadi.
Pasangan itu diserbu pegawai penguat kuasa Jabatan Agama Islam Pahang (Jaip) kira-kira jam 3 pagi. Pemimpin berkenaan dikatakan berada di hotel itu untuk satu pertemuan bersama pemimpin PKR yang lain selama tiga hari sehingga hari ini. 
Timbalan Pengarah Jaip, Datuk Mohd Ghazali Abd Aziz mengesahkan mengenai kejadian itu tetapi enggan mengulas lanjut kerana masih menjalankan siasatan mengenai perkara itu.
Usaha Sinar Harian untuk mendapatkan komen daripada pemimpin PKR berhubung kes tangkapan itu bagaimanapun gagal. - SH

1 comment:

 1. Semua ini adalah rancagan Jahat dan fitnah yang dilakukan oleh Raad T. Mohammed atau dikenali dengan nama palsu, Dr Sheikh Taha Aljailani dan JAWA BERNAM telah diupah atau ditipu oleh si taha ini untuk sebarkan fitnah ini. Perkara ini telah di report kepada polis.FB INI DI MONITOR OLEH SALAH SEORANG MANGSA JENAYAH ARAB TOHA SYIAH PEMBAWA AJARAN SESAT DAN DOKTOR PAKAR PALSU INI. BAGI MENGUMPUL MAKLUMAT UNTUK PENANGKAPAN ARAB WARGA IRAQ INI. RAKAN RAKAN FB HANYA DIBENARKAN KOMEN BERKAITAN ARAB TOHA INI SAHAJA,ATAU SALURKAN APA JUA MAKLUMAT BERKAITAN JENAYAH YANG TELAH DILAKUKAN OLEH ARAB TOHA SYIAH DAN PEMBAWA AJARAN SESAT INI. DAN BUAT LAPORAN POLIS JIKA ANDA SALAH SEORANG DARI MANGSANYA.
  INFO PENJENAYAH BERASAL DARI IRAQ:

  Nama palsu dan samaran: Alhabib assayid toha aljailani dan Sheikh Tobib Toha Aljailani.Nama sebenar: Ra'ad T. Mohammed. Asal Al Falujjah, Iraq. No pasport. S 2650647.
  Link add FB. Alhabib Assayid Toha Aljailani atau Sheikh Tobib Toha Aljailani


  JENAYAH YANG TELAH DILAKUKAN:

  - Menyamar sebagai seorang doktor pakar dan menyebarkan ajaran sesat/khurafat. ( SYIAH )
  -Menipu orang ramai dengan menjual ubat ubatan palsu
  -Mencuri Talipon bimbit salah seorang mangsanya
  -Menerbit dan mengedar DVD lucah berunsur penipuan dan fitnah salah seorang mangsanya.
  -Membawa dan menyebarkan ajaran sesat dan jenayah peras ugut  Beberapa Laporan polis yang telah dibuat keatas Doktor pakar palsu dari Iraq ini ialah: Balai polis gombak. No. Report, GOMBAK/001509/12. Tarikh report: 22/02/2012. Nama pegawai yang mengambil report: Asiah Binti Saud. No. Personel R89867. Pegawai penyiasat: Inspektor Fairus.0172990395.

  Balai polis gombak. No. Report, GOMBAK/001555/12. Tarikh report: 24/02/2012. Nama pegawai yang mengambil report: Asiah Binti Saud. No. Personel R89867. Pegawai penyiasat: Sarjan Mustaffa.0136440286.
  SILA BUAT LAPORAN POLIS JIKA ANDA SALAH SEORANG MANGSA PENJENAYAH WARGA IRAQ INI….!!!
  MAKLUMAT INFO AJARAN SESAT YANG DIBAWA OLEH ARAB TOHA SYIAH DARI ORANG RAMAI.
  http://www.facebook.com/jefriwirjon
  saya pun tadi tanya pada saudara Haniff Abu Talib untuk mendapatkan kebenaran.. Ini pesanan dia.. penjelasan dari anak2 murid Syeikh Afeefudin al-Jailani..PESANAN PENTING: Salam ustaz, maaf ustaz, saya ganggu ustaz tp saya nak smpkan pesan yg agak penting. pasal dr toha aljailani yg ustaz post yg lalu, guru ibu saya- maulana afeefuddin aljailani pesan dgn kami utk hati hati dgn dr ni.. Masa maulid alwariseen di putrajaya, dia dtg tanpa dijemput dan pura pura kereta dia rosak di pintu masuk vip, dia kata vip & seorang aljailani tp habis majlis, maulana beritahu kami dia bukan. Saya tau sbb saya pun masa tu volunteer jaga vip muslimat. Kemudian malam cinta rasul di dataran merdeka, dia dtg- bukan jemputan vip & tak tau mcm mana terus duduk sebelah habib syech. Kawan saya perasan muka dia dan kami kelang kabut usaha contact habib ali & habib ali rasanya mohon kat sapa sapa supaya dia diturunkan cpt cpt.. Saya duduk depan masa tu, nampak dia datang dari tepi pentas dua org je dgn pembantu dia, terus meluru duduk kat barisan no 2 tmpt duduk vip. Sekuriti vip pun tak sempat buat apa apa. Lepas qiyam, dia selit selit duduk depan.. Kami sangat risau takut dia duduk sebelah tan sri muhyidin sbb tentu pengaruh dia lagi kuat. Maulana afeef pesan suruh pesan kat keluarga & sahabat kami supaya hati hati ngn dr ni tp pesan agar tak perlu sebut nama dia sbb dia kata tak baik klu alim berkata tak baik pasal org lain.. Saya pun tak ramai kawan & tak pandai.. Jadi saya mohon klu tak keberatan, ustaz tlg sampaikan pesan ni ya (tanpa mention nama maulana afeef ya) sbb saya risau pulak.. Sbb pastu saya tgk dlm utube dia beri tausiah kat puluhan ribu saudara pas kita kat perhimpunan lepas.. Lagi saya risau.. Mohon ya ustaz, tlg pesan pesankan pada saudara saudara kita.. Barrakallahufik, ustaz.. Salam..
  http://www.facebook.com/ismieila


  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...