Konco-konco ku

Monday, May 28, 2012

BIAR BETUL!! SHUIB SEPAHTU ADA SKANDAL DENGAN JULIA ZIEGLER??Tak habis-habis dunia artis ni dengan konflik rumahtangga. Kali ini Shuib (Sepah) pula sudah menunjukkan sikap yang mungkin akan dimaki oleh para peminatnya. Tapi pelik sebab Siti Sarah tak bagi apa-apa komen pun tentang skandal terbaru Shuib dan Julia ni? ------->>>

Filem Man Sewel Datang KL dihasilkan bukan untuk menghina manusia yang kurang siuman atau sewel sebaliknya bertujuan memberikan pengajaran ke arah kebaikan.

Menurut Penerbit Eksekutif, Work Move Production Sdn Bhd, Hamizi Mat Juah, filem arahan Rahman Adam itu memaparkan tentang lelaki yang berperangai “gila-gila” tetapi berfikiran bijak.

“Saya dapat rasakan perkataan ‘sewel’ akan menimbulkan konotasi yang negatif. Tetapi sewel yang ingin kami ingin tonjolkan dalam filem ini adalah sesuatu yang boleh diterima masyarakat.

“Shuib (Sepah) yang memegang watak Man Sewel dalam filem ini sebenarnya seorang yang bijak. Misalnya, dia memberikan idea untuk menukarkan nama perniagaan nasi ayam dara kepada nasi ayam janda. Selepas itu, terus perniagaan itu laris,” katanya mengenai filem yang telah selesai penggambaran pada awal April lalu.

Filem genre komedi itu turut dilakonkan oleh Razali Hussein, Julia Ziegler, Rosnah Mat Aris serta Fida Ibrahim.

Jika filem ini mendapat sambutan, pihak produksi mahu menjenamakan nama sewel pada jangka masa panjang.

“Kami ingin menjadikan sewel sebagai suatu jenama dan membuat komik seperti jenama Doraemon di Jepun sekiranya filem ini berjaya di pawagam.-mStar Online


No comments:

Post a Comment

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...