Konco-konco ku

Sunday, May 27, 2012

BONGKAR FITNAH PAKATAN!! GADIS GENIT DI #HBN2012!!!

Tak habis lagilah fitnah pakatan haram ni terhadap program di dalam HBN2012. Heboh dekat facebook dan beberapa blog pembangkang tentang kehadiran artis yang seksi membuat persembahan yang agak mengghairahkan kepada pengunjung Himpunan Jutaan Belia yang kebanyakannya adalah dari bangsa Melayu.

Untuk makluman semua, gambar di atas adalah shot dari pentas kebudayaan Jepun. HBN2012 ini bukan hanya dibuka untuk rakyat Malaysia sahaja, acara ini adalah INTERNATIONAL yang melibatkan pelbagai bangsa dari pelbagai negara yang turut serta. Ada wakil dari negara ASEAN, termasuk Jepun.

Pentas di atas adalah PERSEMBAHAN JEPUN, jadi sebenarnya tiada isu yang patut timbul sebab HBN2012 terbuka kepada semua. Jadi kepada pihak pakatan haram jangan nak buat cerita lebih. Datang sendiri ke HBN2012 kalau tak caya. Berbagai aktiviti dari pelbagai etnik dan negara ada.

14 comments:

  1. Pakatan dari dulu lagi memang mangkuk hayun

    ReplyDelete
  2. & lagi satu kerajaan telahpun menyediakan kain tutup mata bagi org2 Islam yg dtg ke putrajaya. ini dapat mengelakkan org2 Islam terus rosak akhlak dan terikut budaya Jepun yg sopan gaya tariannya dan tak berapa seksi sgt pun. HALAL semua ni. fatwa tak cakap ape2 pun. PR je yg lebih2. HIDUP UMNO!!!! HIDUP BELIA JEPUN!!!! HIDUP BELIA NEGRO!!!! HIDUP BELIA BANGLA!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maklumlah... sekarang ni musim puak Pakatan mendaulatkan LGBT!

      Hehehhehehehh...

      Delete
    2. betul tu. ni persembahan untuk orang bukan islam walaupun kerajaan m'sia yg luluskan. kalu bapak mufti/bapak2 alim ulama umno tertengok konsert ni, kira halal sebab tak sengaja tertengok. sukanye aku macam ni. kerajaan yang mcm ni aku mau. sporting gilerrr. best siot TERTENGOK aksi gairah nihh.

      Delete
  3. international ke hape ke semue org pn bole tgok kan2? ade ke pengawal mintak ic halang orang islam xbole tgok? sedarlah2 wahai manusia.. =)

    ReplyDelete
  4. Bodoh punya pakatan haram.... Bingai... Otak letak celah jubor nuar!

    ReplyDelete
  5. Hahahahah...lu mmg pengampu no 1. mmg ni yg kite nak sgt2..sebab bnde yg haram pun umporno wat jadi halal..PR je yg bongok support..patutnyer kene explain sbgai tarian ghairah anjuran umporno..umporno+aktiviti porno=halal haramjadah...

    ReplyDelete
  6. xtau nak kata apa da...umno+bn kt ini negara islam..negara islam ke dgn pertunjukan mc tu?? sedarlah wahai org umno..jgn kerana kamu pnyokong umnobn,kamu butakan mata Mu..jgn bagi alasan utk digelakkn oleh org berfikiran waras dgn mngatakan itu untk pertnjukan INTERNAsional..krajaan blh kawal ke org islam g tmpat tu?? kalo xbleh jamin,tolonglah jgn buat show mc tu..

    ReplyDelete
  7. ulama dan mufti2 karajaan..kuncikan mulut anda jika syangkan periuk nasi dan jawatan daripada mnnyuarakan kesumbangan yg terbukti di dpn mata.

    ReplyDelete
  8. BLOG NI PENGAMPU NO 1!!!!!!!
    BLOG PALING BANGAAAANG!!!!!!
    MENGHALALKAN YANG HARAM!!!!!
    HARAM JADAH!

    ReplyDelete
  9. KALO DAH HARAM TU JGN HALAL KAN WALAUPUN SEDIKIT!!!
    KO NIE DAH MCM LEMBU SHAHRIZAT LAA.. IKAT HIDUNG.. SOKONG JE APE YG DORANG WAT.. FCUK LAA... (AKU XMENCARUT)

    ReplyDelete
  10. bare celoh kekeng tu gano kiroo??
    konsert kalu xdop batas2 islam ajar baik jange buat..berat doh mu kerajaan..negeri banyok jatuh..pahni belia pom pakat jatuh jugop..koho lama koho berat..jeng krengggg..

    aku anok klate hok saye agama dan negara.

    ReplyDelete
  11. ok law xley nak kate HARAM kite ckap y ia KURENG SESUAI LA bwu owg2 2ley terima kn???nape x wat konsert NASYID jew law ia ANTARABANGSA punye???
    kn bagus law ad ceramah agama n nasyid 2 utk para belia kita nape x selitkn skli..pikir la secara rasional..

    ReplyDelete
  12. memalukan org jawa.....

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...