Konco-konco ku

Thursday, May 24, 2012

NIK AZIZ SOKONG KARPAL SINGH IS KINGKONG PM DARI BUKAN MELAYU!!!


Heboh diperkatakan tentang Karpal yang didakwa mengeluarkan kenyataan berkenaan Perdana Menteri Malaysia akan datang adalah dari bukan Melayu. Teman tak terkejut pun yop. Apa tidaknya, memang kat perlembagaan Malaysia tak termaktub pun yang Perdana Menteri mesti dan wajib dari bangsa Melayu. Tapi, itu pun jika mendapat perkenan Raja Melayu la yop.

Ate kome jangan lupa Raja Melayu yang tidak akan hilang dari pemerintahan negara Malaysia atau Tanah Melayu. Zaman dulu pun bukan Memanda Menteri yang berkuasa penuh, Raja atau Sultan Melayu yang ada kuasa. Apa nak di hairankan? Baguslah, sekurang-kurangnya Karpal dah menunjukkan yang individu bangsat ini adalah seorang yang anti-Melayu dan Islam. Tapi sayang, deme tidak sedar yang deme udah dipermainkan oleh seorang OKU bangsat ni.

Tapi ada juga seorang dua yang kononnya Melayu dan menegakkan Islam ni tak sedar tentang strategi licik yang musuh Islam ni sedang mainkan. Asyik lah dok nyokong dari belakang. Siap cakap tak ada masalah kalau berPerdana Menteri kan bukan Melayu TAPI mesti ISLAM! Hahaha..Aduh Tuan Syeikh Tok Guru Mursyidul Am PAS Dato' Nik Aziz Nikmat...Ada ke zaman sekarang ni yang bukan Melayu tapi Islam dari bangsa Cina dan India kat Malaysia ni yang berminat nak jadi Perdana Menteri melainkan Anwar Al-Juburi Ibrahim, Lim Cibai Guan Eng, Gobind Babi Singh? Ate udah pasti ke yang deme semua ni Islam pior??Ish3x...

Pikio la yop bagi waras sikit. Usah la nunjuk yang deme tu BODOH sangat!!!

BN TETAP DI HATI
JOM KE PUTRAJAYA
HARI BELIA NEGARA 2012

2 comments:

 1. mana penting melayu ker islam..

  ReplyDelete
 2. Tersentak dari bangun tidur...ramalan..ramalan..ramalan pada 06/06/2012 Parlimen akan dibubarkan. Maka bermulalah berkempen Parti Politik. Tapi pada hakikatnya PR dah lama berkempen tak perlu tunggu tarikh Parlimen dibubarkan.

  Tapi ramai Pemimpin BN masih tidur lena. Hanya Najib dan Timbalannya serta segelinter Pemimpin lain yang masih yakin terpilih sebagai Calon untuk PRU 13 aja yang sama-sama berkempen dari awal. Yang lain tunggu dan lihat pencalonan terakhir baru nak kempen. Apalah malangnya BN punyai Pemimpin??

  Aku akan pangkah undi untuk Calon yang benar-benar dikenali boleh bekhidmat untuk rakyat bukan pengkhianat rakyat.

  Ramalan keputusan juga 50/50 PR dan BN kah kah kah Baki Jangan marah..ini hanya ramalan aja.

  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...