Konco-konco ku

Tuesday, February 12, 2013

TERKINI!! MUKA CINA KURANG AJAR TUNJUK LUCAH PADA PERMAISURI AGONG!!


INILAH muka si celaka yang berani kurang ajar dan biadap dengan Permaisuri Agong. Orang Melayu harus dan wajib ingat muka ini. Ingat biar terpahat dalam kepala masing-masing. Jangan biar terlepas, jangan biar bernafas.

Maruah Melayu telah dipijak-pijak. Maruah bangsa telah dicarik-carik. 

Biar pemimpin politik dihina. Aku masih sabar kerana adat dalam berpolitik semua perkara jadi salah. Tapi apabila melibatkan pemimpin Melayu nombor satu di Malaysia iaitu Raja dan Permaisuri Agong, aku tak akan diam.

Mana pahlawan-pahlawan Melayu? Mana pejuang-pejuang Melayu?

Kalau Anwar, Kit Siang, Guan Eng, Karpal tak boleh nak dihapuskan, hapus dahulu si celaka ini!

Masih berdiam??? Terpulang.....

28 comments:

  1. Pahlawan-pahlawan Melayu? Pejuang-pejuang Melayu?.....sekarang ni macam tak ade je....ada pun ramai yang teloq kecut, setakat bagi amaran je...ada kuasa pun takut, dayus.....cakap je besar....pooorah!

    ReplyDelete
  2. Umpama gunung berapi ...tib masanya ia meledak dan memuntahkan lahar...byk jiwa yg akan berterbangan....tunggulah masanya.....

    ReplyDelete
  3. memang sial punya cina.. kalau di thailand komen pasal raja diorg je kena penjara belasan tahun tapi di malaysia dah tahap macam ni masih buat bodoh, memang bodoh tahap bingai org yg pegang jawatan ni.. patut ambik menteri dari thailang pegang jawatan ni utk malaysia..

    menteri tu patut dinyahkan saja.. makan gaji buta.. jangan nanti negara dah huru hara, rakyat memberontak baru nak buka mata

    ReplyDelete
  4. Sebab Mantan Tun Mahathir ada berkata "Melayu mudah lupa", jadi jangan cari salah orang lain, cari salah sendiri... Perbaiki dan pulihkan balik sistem Raja2 dan Perlembagaan Tanah Melayu...

    ReplyDelete
  5. INI ANGKARA KEBEJATAN ANWAR BABI SIAL DAN NIK AZIZ OTAK LETAK KEPALA LUTUT..LU ANWAR KALO MAMPOS AKU TAK AMPUNKAN NGKO NGN FAMILY SAMPAI MATI...LUN INGAT ANWAR BABI SIAL..

    ReplyDelete
  6. kalau soal politik orang melayu nombor wahid semua mahu jadi jaguh sampai cina DAP kurang ajar pun ada juga melayu angkat bendera cina DAP dan dibodoh2kan, melayu mudah lupa...orang yahudi sangat takut jika orang2 islam bersatu..begitu juga Cina DAP,mereka ni rasa gerun jika PAS & Umno bersatu. Batu penghalang nya adalah Aljuburi, manusia paling celaka dalam dunia, gila nak jai PM.

    ReplyDelete
  7. kalau negara islam malaysia ni negara arab...dah lama 2 ekor komunis kuning tu kena tembak..

    dorang berani kerana pas lemah dan jadi balaci dorang..

    pemuda pas hanya berani berlawan ngan umno yg.sama bangsa dan agama..dengan cina komunis dap mereka hilang telor!!

    gen2felda

    ReplyDelete
  8. tunjuk lucar?????????????? MANA LUCAR TUUUUUU????? minta tunjuk tengok mana gambar dan video ?????????

    ReplyDelete
  9. tunjuk apa, gambar mana? video mana?
    takde bukti mau cakam macam org bodo.
    bunuh you dulu baru betul, mau musnahkan keharmonian kaum negara.

    otak mcm ko bkn org melayu, mamak babi.

    ReplyDelete
  10. ''siapa kata saya hina islam? pas sokong saya !!'' kata ambiga penuh angkuh.

    Dan yg.pasti, komunis dap berani hina islam kerana yg.menjilat mereka adlah jemaah penganot pas !

    mereka cukup garang dan bengis memerangi saudara seagama dan sebangsa dari umno. Tapi dengan dap yg.terang menghina islam mereka to'at dan wala.

    gen2felda

    ReplyDelete
  11. Ryan lai, ckp melayu pon tak pandai..lucah la bukan lucar. Sbb kau cina suey kurang ajar..tu pasal tak tau eja. ANAK HARAM MAKAN BABI. Tahun ni tahun ular no 13. No sial utk orang mcm kau!. Nak balik cina pon orang cina tanak kau. Cuba buat simbol 'lucar', kat mao tze tung.. kau kena buru tau! Celaka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mao tze tung dah loama mati,bodoh.u macam blur je...

      Delete
    2. Itu andaian lah bahlol.kalau zaman emperor chin..org kurang ajar mcm kau kena tanam dlm great wall of china...Faham?

      Delete
    3. Listen, if u feel u r smarter than the rest of us, u shud seek d truth. Wen u die..your ancestors cant help u..u must help yourself by learning about your MAKER. Cari terjemahan al quran. FYI, there r 40 million chinese in china. Go on seek d truth if u r really so smart.

      Delete
    4. Correction: 40million chinese muslim in china.

      Delete
  12. mana lucahnya wahai bangang blogger!!

    ReplyDelete
  13. haha... pencacai umngok menyalak2 napa? betul ke budak cina tu buat camtu? bukti? :)... kalau buat pun.. apa nak kata.. raja2 melayu ada kuasa lg ke? pemimpin no 1? eh bkn najib ke? haha.. kan rosmah diangkat sbg 1st lady.. bkn permaisuri agung.. so masih dikira pemimpin no 1 ke? hahaha.. kelaka la.. sapa agaknya yg lucutkan kuasa2 raja melayu.. rasa2nya mcm si tua mahathir.. hekhek.. wahai pencacai umngok.. renung2kan lah.. bila penang x hapuskan tol jambatan p.pinang.. dikata x menepati janji walhal kuasa masih pd kerajaan persekutuan.. isu air selangor? masih lg tertakluk bwh kuasa kerajaan persekutuan? hasil balak kedah? masa bn pegang brape hasil balak? masa PR pegang lak brape hasil balak? berganda2.. sbb apa? sbb telus.. kesimpulannya.. kalau nak PR tunaikan janji semasa pru12.. kena bg mandat utk memerintah negara a.k.a kerajaan persekutuan.. walaupun cuma tinggal 4 negeri.. tapi tgk sendiri la kwn kecemerlangan pemerintahan kerajaan negeri di bawah pr.. hanya dlm sepenggal.. (kecuali kelantan yg kurang hasil negeri pastu dinafikan pulak hak minyak.. lg la xleh nak membangun.. haha..:p) dibandingkan pulak dgn bn yg dh memerintah berpuluh thn lamanya.. kesian rakyat2 yg bodoh.. 3 thn pertama.. naik tol.. naik tarif lektrik.. cukai sana sini.. sampai astro pn kena cukai.. 2 thn terakhir.. tabur gula2.. rakyat2 bangang khususnya penyokong umngok & bn terus terpedaya.. haha.. kesian.. zaman dh berubah.. pk dgn matang.. jgn cite pasal kemerdekaan negara.. gi dgr ceramah cikgu bard mana dtgnya asal usul umngok.. ada kaitan dgn yahudi.. freemason.. haha.. sbb tu bangsa membaca bangsa berjaya.. bknnya bangsa yg dok tgk tv1,2,3 pastu baca utusan, berita harian.. patut la otak jd lembab.. kakakaka... kesian..zaman it ni rajin2 kan tgn search dlm internet.. blog.. youtube.. share2 dlm fb.. ni x asik bukak blue je.. tu la umngok.. kesian2... saat2 rejim bn berkubur dh makin hampir.. tunggu dan lihat.. InsyaAllah.. Takbir !! Allahuakbar !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haiya..sudah lali topik maa..sama melayu pun mau gadoh2 ka..haiya..kong hee fat choi

      Delete
  14. anon 7:36pm,
    keringkan otak kau dulu.. mula-mula baca komen, nmpk ok je. sampai la part 'cikgu bard..'! HAHAHA terus aku gelak. kesian kau.

    ReplyDelete
  15. sudahlahtu..cakap je pandai,bila suruh buat semua tak tau..ini lah malaysian.macam kolah...jangan ingat ko pandai ,hanya ko yg berfikir dengan otak,tau tulis dan baca doesn't mean ko pandai,understand??

    ReplyDelete
  16. Hidup berakal, mati beriman.. "Berani kerana benar, takut kerana salah"..dan hanya allah seorang yg tau.

    ReplyDelete
  17. susah betul... hati blogger ini penuh dengan hati busuk. Harap ibubapa, kau dan anak anda jangan pijak tanah Mekah. you buat itu tempat cemar sahaja. Kita tidak tahu apa2 tolong jangan cakap you bukan bukan. Kalau u nak jadi pahlawan, you boleh pergi. Habis islam dicebar oleh penganut kita yang kian menganas. Dah lupa ayat alquran. apa yang kita belajar? fahaman islam masa exam SPM apa?

    ReplyDelete
  18. https://www.facebook.com/zee.zahari...muka macam babi.

    ReplyDelete
  19. orang2 cina sekarang dah tak boleh hormat negara dan orang islam..asyik2 timbulkan masalah perkauman pastu mintak maaf..pihak berwajib tolong ambil tindakan tegas kepada cina lakhanat agar jadi iktibar pada yang lain..harap bukan jadi isu politik,ini kerana maruah orang islam dan melayu..

    ReplyDelete
  20. Yang blog ni buat cam orang cina semua orang jahat, dan buat melayu semua mau bunuh cina je... semua agama ada ajar benda ni ke? Ini semua racun politik. Sedarlah, jadi neutral cukup, tengok benda betul-betul. Jangan jadi fanatik, orang cakap apa, ikut buta-buta (maksudnya bodoh)

    Yang lelaki cina ni, memang kurang ajar, biarlah dia kena hukuman setimpal ke atasnya.

    Daulat Tuanku!

    ReplyDelete
  21. pantai dalam cina cakap pantat lalam

    ReplyDelete
  22. Ini blog dengan subjek subjek paling bodoh say pernah jumpa.
    Pergi main barbie doll lah admin. Otak umur 5 tahun pun lebih matang dari hang!

    What a 'Loser'! You are asking for passport to hell for all those lies and accusation you put here my brother. Stop it.

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...