Konco-konco ku

Wednesday, February 6, 2013

TIGA ORANG PENARI BOGEL DIJEMPUT BUAT PERSEMBAHAN DI KULIM, KEDAH!!


Tiga penari separuh bogel telah dilaporkan dijemput untuk mengadakan persembahan selama tiga jam dalam satu majlis menyambut Tahun Baru Cina oleh PKR Kulim Sabtu lalu.. 

Persembahan selama tiga jam oleh tiga penari wanita mendedahkan belakang dan perut mereka telah diatur oleh Exco Kerajaan Negeri dan ADUN PKR Kulim Lim Soo Nee untuk menangkis dakwaan bahawa kerajaan negeri telah mengeluarkan satu garis panduan menyekat persembahan awam semasa Tahun Baru Cina.

Bagaimana pula Guan Eng boleh memperkatakan tentang kehadiran Psy Gangnam Style yang akan membuat persembahan di Pulau Pinang sempena menyambut tahun baru Cina ini sedangkan di Kulim, Kedah yang juga dibawah pentadbiran kerajaan pakatan PAS boleh membenarkan tarian bogel di adakan?

Persembahan Psy artis Korea yang tiada unsur maksiat dihalang. Tapi tarian bogel yang terang-terang ditegah boleh dihalalkan. Tak faham dengan pemikiran otak politik haram jadah Guan Eng.

Fikirkanlah siapa yang lebih baik. Mahu terima Psy atau tarian bogel?

4 comments:

 1. WOW,AKU SOKONG PAS....AKU NAK MAI KEDAH !!!

  ReplyDelete
 2. Apa yang syoknya Exco Adun tempat aku Ayer Hitam kata tak dak apa ikut peraturan Ghani2 jangan kerana politik semuanya OK aja. Nanti hang akan disoal di akirat. Lebih baik hang lempq aja lebai tu dalam sungai depan umah tu.

  ReplyDelete
 3. Kasihan orang Kedah. Kalau PRU 13 nanti, bertukar kerajaan tak dapat lagi lah mereka nak menikmati hiburan yang macam tu.

  ReplyDelete
 4. Inilah hasil tarbiah pas krpada sahabat seperjuangan DAP...lagi melingkop..

  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...