Konco-konco ku

Saturday, May 19, 2012

TERIMA KASIH KHALID!! SELANGOR UMUM SIMPANAN RM 2 BILLION, RAKYAT SELANGOR DAPAT BERAS 10KG!

Marah betul seorang sahabat JB ni. JB nak ulas sikit pasal pemberian 10kg beras kepada rakyat Selangor yang terpilih atas peningkatan hasil Selangor sebanyak RM 2billion yang didedahkan oleh blogger Keris Putera.

RM 2billion pendapatan Negeri Selangor adalah antara yang terbaik dalam 28tahun pemerintahan Negeri Selangor yang sebelum ini ditadbir oleh Barisan Nasional. Sekarang dah tukar kerajaan, pakatan claim kata yang mereka adalah yang terbaik.

Dulu memang tak berapa nak memberangsangkan sebab kerajaan Barisan Nasional tak jual aset milik Negeri Selangor. Kerajaan pakatan telah mewujudkan satu anak syarikat yang bernaung di bawah Menteri Besar Incorporated yang di tugaskan untuk menjual aset kerajaan negeri serta memberi kelulusan segera kepada mana-mana syarikat luar yang ingin membeli tanah di Selangor untuk dibuat kilang dan macam-macam lagi.

JB bagi hint sikit dulu. Akan datang JB akan bongkar lagi.

1 comment:

  1. tunggukan subsidi air untuk penghuni flat yang menggunakan meter pukal bila nak bayar? kalau tolak yang tu ada 2 billion lagi ke? hehehe

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...