Konco-konco ku

Sunday, May 20, 2012

TEMPE PANAS!!! PUSAT SEX-YOGA DI DALAM PEJABAT PAS KUALA SELANGOR!! #SHSEL


Untung bagi ahli PAS sebab di pejabat PAS kini sudah ada pusat yoga yang diselia oleh PAS sendiri. PAS Kuala Selangor kini sedang mencari dana baru dengan menyediakan chinadoll yang menjadi instructor untuk mengajar tentang yoga dan isi dalamnya sekali.

Dengan menyewakan ruang niaga di atas pejabat PAS Kuala Selangor sendiri, ahli PAS tidak perlu pulang kerumah masing-masing selepas mesyuarat keran di atas pejabatnya disediakan latihan yoga yang unik supaya segala kerisauan untuk ke Putrajaya hilang sementara. Dahsyat!!!

Ini semau ajaran Dr. Dzulkifli Ahmad, MP Kuala Selangor yang menggalakkan senaman yoga. Inilah ajaran PAS yang boleh ahli nya ikut hingga membawa ke syurga PAS. Dilaporkan juga setiap malam minggu pejabat PAS ini penuh sesak dan ada juga yang menunggu giliran untuk 'bermesyuarat' di dalam ruang yang disediakan.

Tahniah kepada PAS Kuala Selangor!!!

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...