Konco-konco ku

Monday, April 29, 2013

BETAPA TAKSUBNYA PUAK PAS NI TERHADAP 'TUHAN'NYA!!!

SALAH satu ajaran SYIAH yang dipraktikkan oleh penyokong puak PAS. Gambar sebesar alam diletakkan di surau tempat mereka bersolat mengadap Allah. Siapakah yang lebih mereka muliakan sebenarnya?

Rasa-rasa apa persamaan PAS dengan para penyokong Syiah berketuakan Ayatollah Khomeini yang dipuja-puja seperti juga Nik Aziz yang sekarang ini dilihat semakin melampau dipuja oleh puak mereka.

Penganut agama Islam Syiah kah mereka ini?


12 comments:

  1. Alamat tak lama lagi mampus la si tua munafik tu.
    Biasanya kalau gambar si tua munafik tu di sembah itu maknanya pencacai2 angkat taik babi pas ni mendoakan kemusnahan si tua munafik.
    Esok lusa letak lilin lemak babi depan gambar si tua munafik pula.
    Apa la punya buta hati pencacai2 angkat taik babi pas ni.

    ReplyDelete
  2. Ngeri aku tengok ketaksuban orang Pas pada Nik Aziz !
    bangangnya dah berkapal-kapal !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun ngeri jugak...

      Delete
    2. nampak hebat depan penyokong sendiri tetapi depan karpal dia melutut sahaja...

      Delete
  3. Tuan2. Sy x heran dgn gambar nik ajis sebesar dinding...di surau sy, ada seorang puok pas ni pakai vest x basuh2 naik lusuh setiap kali solat fardu, di belakang tulis PAS FOR ALL..ada gambar nik ajis lagi...hahah

    ReplyDelete
  4. memang pun....bangga sangat la tu dapat pakai vest PAS FOR ALL..terpampang gambar n. ajiz ..hari2 pakai... bau pun semacam je..

    ReplyDelete
  5. Penyokong Puak PAS ni semua otak bukan letak di kepala dan bukan juga letak dekat tempurung lutut tapi setiap kali keluar rumah, otak mereka akan ditinggal letak dalam peti sejuk dekat rumah masing-masing... sebab tu setiap kali mereka keluar rumah akan nampak jelaslah segala kebodohan dan kejahilan mereka-mereka tu.... sampaikan gambar Nik Ajiz pun dibuat wallpaper dalam surau... Alahai PAS semoga cepatlah engkau hancur ditelan bumi... buat malu umat islam saja....

    ReplyDelete
  6. Aku bukan nak kurang hajar.. tapi... rasa2 kencing nik aziz pun ada orang sanggup telan jugak happa sebab taksub sangat... macam holy water.. astaghfirullah... minta ampun minta maaf.. tak hina nik aziz tapi nak bagi lagi jelas tahap ketaksuban penyokong mereka ni..

    ReplyDelete
  7. kat depan cai, kita boleh kritik sapa saja pemimpin pas, termasuk president pas hj hadi, no problem, tapi cuit sikit nik ajis, mau mengelupur para pentaksub ni, sanggup bertumbuk berparang... serius cakap, kat tempat aku belaku ni...

    ReplyDelete
  8. bukan setakat Nik Aziz....yg peliknya tu surat kabar Harakah tu pun depa puja. ni kisah benar...adalah kawan aku ni mak pak mertuanya pengikut PAS tegar. Dahlah gambaq Nik Aziz tu tergantung besar,sampaikan dia nak alas le Harakah lama tu sebagai alah masa nak makan. dia dimarah kerana guna akhbar tu....member konfius dgn ketaksuban keluarga mertuanya....

    ReplyDelete
  9. Sedarlah rakyat Malaysia... bahawa UMNO/BN hanya minat nak jaga legasi & status quo kapitalis & aristokrat UMNO/BN saja.......

    Tolak pembohongan UMNO/BN.... Bye x2 UMNO/BN!... kembalikan hak rakyat melalui PRU13 bersama PAS, PKR...PR!

    ReplyDelete
  10. Sejahil-jahil aku..tak lah sebangang ni.. Malunya umat islam. Jgn ada ada sedara aku udahlah..

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...