Konco-konco ku

Wednesday, November 28, 2012

KENYATAAN ARMAND KEJADIAN CEROBOH PWTC SEMALAM

SEMALAM satu kumpulan puak taik pakatan telah menceroboh PWTC semasa sidang perasmian oleh Presiden UMNO, Dato Seri Najib Razak. Mujur ada pemuda gagah berani saudara Arman Azha menghalau puak taik ni dari terus mencemarkan kawasan perhimpunan UMNO di sini.

Mari kita dengar apa sebenarnya yang terjadi dari Saudara Arman...


6 comments:

  1. Salam.Blog tuan telah dipautkan.Mohon pautan semula.
    apple-biru.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Gaya pejuang agama Islam dan pejuang bangsa Malayu yg hanya ade pada ahli UMNO. Nak harap PAS or PKR, haam jadah puak PAS dan PKR nak protect orang Melayu. Isu mertabatkan agama Islam pun PAS tak ade capability, tgk ape jadi kat Selangor & Penang, PAS role has been marginalised.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gaya pejuang agama Islam dan pejuang bangsa Malayu yg hanya ade pada ahli UMNO. Nak harap PAS or PKR, haam jadah puak PAS dan PKR nak protect orang Melayu. Isu mertabatkan agama Islam pun PAS tak ade capability, tgk ape jadi kat Selangor & Penang, PAS role has been marginalised....

      saya setuju sangat.....memang jauh berbeza dgn sebelah sana.....

      Delete
  3. Salute,,begitu la cara terhormat dan terbaik org2 UMNO yg aku paling suka, kita x maki, x cerca & x pukul mereka mcm puak2 pembangkang, kite org UMNO tertib & sopan-santun orangnya...hehehehehe

    ReplyDelete
  4. caya la saudara Arman Azha. Dulu ada sorang Brother yg pakai topi yg sound budak2 tak habis belajar pun harus diberi thumbs up! Mn pegi bebudak tu skrg? isap dadah dah ke?


    TontoJr

    ReplyDelete
  5. Aku ingat dia orang ni tak paham undang-undang sahaja. rupanya tak beradat. main rempuh jer majlis orang? hehehe

    Bak kata Sdra Azman Azha, kalau nak hantar usul, jadi ahli UMNO dulu. Bila ada mesyuarat agung kena datang.

    Bagaimana rasanya kalau ada yang datang ke mesyuarat PAS, DAP dan PKR bawa usul parti-parti tersebut dibubarkan?

    Makin hari makin bingai!

    Najib kena tipu di TENDANG TERAJANG

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...