Konco-konco ku

Thursday, November 22, 2012

END YEAR SALES!!! RM100 SATU KERUSI UNTUK DUDUK SEMEJA DENGAN ABBY ABADI!!

GILA hebat Abby Abadi ni sekarang. Siap boleh letak harga siapa nak duduk semeja dengan Ostazah Ekspress ni. Rugilah korang tak nak ikut sama. Tu la siapa suruh tak nak join PAS, kan tak dapat nak duduk semeja dengan artis PAS ni. Syok wooo.... Satu kerusi RM100 untuk bersama Abby makan bersama...

Haahahaha.... Nak duduk dengan Abby kena bayar RM100 dulu beb. Kalau tak ada duit nak bayar, duduk tepi ye.. Dah jadi ikon untuk PAS pulak.. Yaa... PAS semakin terdesak nak cari dana katanya tapi tiap kali ceramah tetap kutip derma.. Mana pergi duit tu semua??

Ops lupa... 50% of course la bagi kat penceramah.. Tu yang Azhar Idrus dah boleh pakari Ferrari merah...

Rakyat yang derma tetap pakai kereta kancil, proton saga buruk.....

Sampai bila nak buta hati oi orang PAS... Nak aku bawakkan korang pergi rumah para penceramah PAS ni ke?? ahahahaha

11 comments:

  1. Lepas ni apa lagi nak dilelong pulak ?

    ReplyDelete
  2. sila lah kutuk puas2 ye.. org yang dikutuk 2 dapat pahala2 free2. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa ? you ingat dia siapa tak boleh kena kutuk ke? Ingat cantik sangat la tu sampai tuk-tuk lebai pakatan yang teria-ia nak duduk satu meja...kalau saya kasih free untuk duduk pun tak sudi...

      Delete
    2. Mcm Sial betina ni takot kena kutuk tapi kutuk orang lain tak agak2!!

      Besar punya Sial!!!

      Delete
  3. Cheap skit lah PAS ikon nie, macam barang lelongf

    ReplyDelete
  4. Iyola...penganut PAS semuanya MAKSUM...

    wlpon sgl2ya berasaskn wang hengget kire sedekah jer...

    tapi kalo UMNO yg wat g2..esp DSRosmah...huh...xcukup tangan, kaki , mulut atas bawah mnyalak mengeji , memakihamun dan mengejek dgn pelbagai gelaran dan tohmahan...padahal ...betol ke tohmahan itu...betol2
    ke korgn nampak?..

    xpasal2 org UMNO gak dpt pahala free.....

    ReplyDelete
  5. Kalau tambah RM50, boleh makan ais krim dengan dia tak? Aku teringin nak makan ais krim dengan dia... boleh la... Aku tambah Rm50 lagi.

    ReplyDelete
  6. jangan cakap macam tu.. abby kata dia masuk pas sbb nak berjihat sbb tu sesiapa nak duduk semeja dgn dia kena bayar dan setiap kali buat ceramah pun mesti kena bayar.. jadi disini puak2 pas/pkr yg kena berjihat menderma/bayar utk abby... derma tu kan satu jihad

    jihad puak2 diorg kena keluarkan duit utk derma..
    jihad abby dan penceramah yg lain sakau duit derma puas2...

    mari ber takebeerrrrr....

    ReplyDelete
  7. errrr xtra servis berapa

    ReplyDelete
  8. Myself rather use the rm100 donating to Viva Palestina or Aman Palestine coz the Palestine ppl are in needs of such financial assistance. Alternatively spend the money with my lovely future life partner Abby Shireyana.
    Nickname: Uncle or Pakcik.

    ReplyDelete
  9. RM100 bersama Abi Pusara Abadi utk Short Time ka 1 Malam??

    Wahkahkahkah....................

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...