Konco-konco ku

Monday, December 10, 2012

PANAS!! GOBIND MARAH KHALID SAMPAI TERGAGAP!!

GOBIND SINGH DEO yang juga Ahli Parlimen Puchong menyelar tindakan berdiam diri Khalid Ibrahim dalam isu perobohan kuil oleh pihak PBT di Selangor. 

Khalid Ibrahim yang baru-baru ini dikatakan telah merobohkan sebuat mini kuil di kawasan rumah kaum India dengan alasan binaan itu terpaksa dirobohkan kerana perlu mendapat kelulusan PBT terlebih dahulu sebelum membuat binaan dikawasan seliaan negeri.

Bila sudah berkuasa, beginilah jadinya. Tempat untuk beribadat agama lain pun turut menjadi mangsa. Apa lagi yang boleh rakyat Selangor lakukan selain bertukar kerajaan negeri? Fikirkanlah untuk keharmonian hidup di Malaysia yang berbilang agama dan bangsa.

Sampai ke hari ini, Khalid terus menyepikan diri dan hilang entah ke mana. Seperti melarikan diri dari tuntutan hak agama lain. Beranikan diri Khalid. Ayuh berdepan dengan penduduk yang beragama Hindu ini. Jangan dah baling batu sembunyi tangan.

2 comments:

  1. freemalaysiakini2 , Delivers The Latest Breaking News And No Subscription Needed...

    ReplyDelete
  2. mudah nk paham. bila bermula dgn menipu dan putar belit, akhirnya akan terbelit leher sendiri. semua tindakan puak2 pakatan ni jarang pakai otak. lebihkan kepala lutut. sebab tu bila dh terbuat benda tak betul terpaksa sorok kepala sembunyikan terkorak yg tak berotak...

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...