Konco-konco ku

Sunday, December 30, 2012

R.SIVARASA DAPAT TENDER BERI MAKANAN KEPADA PESERTA MOGOK LAPAR 100 JAM!!

NASI BUNGKUS SATU!!!

R. SIVARASA, Ahli Parlimen Subang sedang memberi bekalan nasi bungkus kepada peserta mogok lapar 100jam di Dataran Merdeka. Untung jadi pemimpin pakatan ni rupanya.. Asal ada demo maka tender makan dan tender baju pun turut dibuka dan dibida. 

Dalam gambar di atas menunjukkan yang R. Sivarasa sedang menyerahakn bekalan nasi bungkus kepada peserta demo yang 90% Cina itu bagi membantah pembinaan kilang Lynas di Kuantan. 

Sifat prihatin R. Sivarasa dapat ditunjukkan dengan usaha murni membantu rakyat yang tertindas dengan kerajaan sedia ada. Aduiiii!!! Lawak la korang ni... Kalau nak puasa 100jam buat la cara puasa... Ni siap bagi bekal lagi... Perut dah bergendang dang dung ke???

Pakatan PENIPU!!!!

5 comments:

 1. KENAPA ITU CINA MABI TALAK MATI MUNYA??? WHY U MAKAN HO??? LU MOGOK TATAK MAU MAKAN LEY, BAIK MATI SAJA LEY. MENGAPA LU MAKAN??? LU CAKAP MAU MOGOK LAPAR TAPI LU MAKAN BABI LEPAS ITU.... TALAK MALU KA CINA MOLOH !!!

  ReplyDelete
 2. Ni dah jadi Mogok Pengemis. Ada bahalul pulak datang hantar nasi dan air. Ugama mana mana pun tak suruh jadi macam ni.

  Siapa nak tanggung anjing tak ada faedah

  ReplyDelete
 3. Di sini nampak jelas mengapa orang Melayu tidak boleh bercampur dengan kafir tanpa kawalan atau tanpa pengetahuan yang jelas.

  Makanan yang di hantar itu tidak jelas halal atau tidak.... eeee weakkkkkkkkkkk!

  ReplyDelete
 4. HARAM JADAH CINA MANA BOLEH PUASA BANGSAT CINA PROTES PASAL KILANG LYNAS MAJORITI PEKERJA MELAYU... BIKIN MALU BANGSA CINA BABI PUNYA CINA PARIA SIVARASA.

  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...