Konco-konco ku

Monday, December 10, 2012

PUAK PAKATAN MENIPU LAGI!! KAMERA AES TAK AKAN DITANGGALKAN!!

KELAKAR apabila blog puak pakatan malah portal online haramjadah pakatan Harakahdaily.net pun turut menyiarkan artikel yang tiada kualiti langsung. Hanya mempercayai bulat-bulat semua cerita yang dijaja oleh sebilangan blogger pakatan.

Hebat dicanang seluruh negara yang JPJ sudah akur dengan tindakan Kerajaan Selangor yang tidak membenarkan pemasangan kamera AES di jalan-jalan Selangor. Tapi hakikat yang sebenar yang cuba disorok oleh puak haramjadah ini adalah.........

Pekerja yang kononnya hendak mencabut kamera tersebut sebenarnya sedang membersihkan kamera AES di lebuhraya SKVE, Bangi yang telah disimbah cat merah dan ditutup dengan plastik hitam oleh puak pakatan. Mereka bukan hendak mencabut kamera tetapi hendak membaikpulih segala kerosakan yang berlaku.

Rakyat tak perlu tertipu lagi dengan permainan bodoh puak pakatan yang semakin meloyakan. Fitnah memang dah jadi makanan pakatan sekarang ni. Semua benda yang nampak tak betul dijadikan isu sedangkan tiada pembelaan langsung untuk rakyat.

Pilihlah kerajaan yang jujur dari parti yang penipu! Fikirkan.

No comments:

Post a Comment

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...