Konco-konco ku

Tuesday, December 11, 2012

SITI AISHAH BAKAL JADI MANGSA ROGOL KELAS PERTAMA!!

ISH!! Nak tulis pun seganlah. Ada jugak yang siap hantar ugutan nak merogol Srikandi PKR yang haprak ni. Aku pun heran lah dengan taste korang ni. Apa dah hilang akal ke apa nak rogol orang macam ni???

Sial sungguh!! Buat malu aku je wei!!

RANGO CREW weh! Ko ni buta hati ke buta akal? Agak-agak ko punya barang boleh naik ke tengok muka takde selera macam ni? Ish....... IDOK SIO LA TEMAN NENGOKNYEEEERRR......

Dan kepada SITI AISHAH, harap usah takut lah nak kena rogol ke hape ke. CONFIRM tak ade siapa nak rogol kome saat ni. Bawak ngucap bebanyak. 

2 comments:

  1. cun gila. mcm srikandi pas sorang tu. mmg ptut depa risau. hahaha mkcik zuraida lg cun

    ReplyDelete
  2. malam ini aku nak beli underwear putih mcm stopa ali kat GIANT, hehehe

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...