Konco-konco ku

Sunday, March 3, 2013

LIMA ANGGOTA POLIS TERKORBAN DI LAHAD DATU!!


SIDANG MEDIA KPN-
LIMA POLIS TERKORBAN DALAM SERANG HENDAP DI SEMPORNA.

Seorang pegawai dan empat anggota polis terkorban dalam serangan hendap sekumpulan lelaki bersenjata di Kampung Sri Jaya, Simunul, Semporna, Sabah semalam, kata Ketua Polis Negara Tan Sri Ismail Omar pada sidang akhbar di Lahad Datu hari ini.

Sementara dua dari kumpulan bersenjata turut terbunuh, katanya.- BERNAMA

10 comments:

  1. ELOK LA. SOKONG LA LAGI UMNO. NI LA KESAN BAGI IC PADA PENDATANG. SIAL BETUL MAMAK KUTTY. BAGI IC DEMI NAK PERTAHANKAN KUASA. ANGGOTA POLIS SEKALIAN, TERUS LA SOKONG UMNO. JANGAN TAK SOKONG.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wei kalau brani sangat jgn gn anonymous n letak gbr pukimak ko kat cni

      Delete
    2. weii Engkau nie pasal apala kecik2 taknak mampus..Anggota kita terkorban, masa nie jugaklah kau nak terhegeh2 selit politik..selut..mcm sial.

      Delete
  2. Assalamuallaikum,nape nak politikan perkara ni,patutnya kita bersimpati,dan bersatu dlm keadaan negara terancam,org mcm kau lah yg akan menang sorak kg tergadai.

    ReplyDelete
  3. memberikan kemenangan kepada pembangkang di Sabah bermakna memberikan kedaulatan dan pemerintahan Sabah pada asing. Mungkin itu autonomi yang dimaksudkan fuckatan.

    Mahukah rakyat Sabah menjadi rakyat Filipina dan diperintah oleh keturunan raja dalam buangan yang sengkek ini? Mahu buangkah segala nikmat. yang diperolehi selama berada dalam Malaysia? Anwar rela lepaskan Sabah kepada asing. asalkan dapat jadi PM.

    ReplyDelete
  4. sudah jelas penceroboh militan kiram 111 dan pembangkang sudah melampaui batas!!!....tindakan drastik pasti akan dilakukan oleh polis/tentera/komando/vat 69 memburu mereka?!!!!

    ReplyDelete
  5. KO MORON KE BANGANG? SIJAHANAM PEMIMPIN PAKATAN HARAM JADAH LA YG MERANCANG SEMUA INI!!!! SIAL!!! CUBA LETAK NAMA KO KT SINI, MENDIDIH DH AKU!!!!

    ReplyDelete
  6. Anuwar dah start arahkan cybertroop dia shoot media2 di sini yg pro kerajaan.... perhati hari ni baru banyak yg berani keluarkan statement dungu mengatakan salah UMNO la..itu la ini la selepas semalam Anwar buat ceramah penafian n meng'sial'kan media Islam n arus perdana tentang penglibatan dia di LD..bleh check kat youtube...klu x terlibat awat terloncat2 marahkan media arus perdana keluarkan kenyataan drpd unit perisikan Filipina...bukannya media arus perdana reka2 la bodoh..leh check sendiri..reuters pun keluarkan statement yg sama.. tu la paper arus perdana x baca..dok hadap media pembangkang jer..dah bangang jdnya...juak2 n cai2 Anwar baru nak shoot blog2 pro kerajaan bila Anwar dah panas punggung...korang juak2 pakatan yg sokong Anwar same la mcm dia....pengkianat negara!!!!!!

    ReplyDelete
  7. ini adalah agenda pembangkang yang mahu huru hara kan negara..kita patut usir jugak pengkianat negara..

    ReplyDelete
  8. jahanam lah sipeliwat.....Nak berdebat konon. Sumpah laknat lah dulu. nak bersihkan nama. Time tu jugak rentung kena panah petir. Yg anjing/babi pas/pkr/dap, mengalahkan panglima tentera pulak....macam pandai. Padahal pandir....Diharamkan walau satu undi untuk PR!!! Kaum paling jijik.....

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...