Konco-konco ku

Monday, March 11, 2013

@AICMALAYSIA DEDAH SENDIRI PERTEMUAN SULIT ANWAR DENGAN MISUARI!! #Pray4Sabah

PENDEDAHAN terkini yang disebarkan oleh blog MyMassa di SINI menunjukkan yang Anwar (Bapak Pengkhianat Negara) telah melakukan perjumpaan-perjumpaan sulit secara tertutup bersama Nur Misuari (Pengganas Lahad Datu).

Perkara ini didedahkan sendiri oleh twitter rasmi Anwar Ibrahim Club. Apa lagi kasi samanlah! 

Sebelum ini, apabila Utusan dan TV3 mendedahkan yang Anwar terlibat secara langsung dalam insiden Lahad Datu, maka kedua-dua syarikat media tersebut disaman oleh Anwar. Walhal, mereka mengambil quote dari berita luar negara seperti Reuters dan Manila Post yang mengatakan sendiri Ketua Pembangkang itu terlibat dalam pencerobohan Lahad Datu.

Untuk mengelakkan nama Anwar dikaitkan dengan insiden Lahad Datu, maka Anwar terpaksa melaburkan sejumlah wang kepada bapa Saiful Bukhari, Azlan Lazim untuk membuat kenyataan media dan membuat U-turn dengan menyalahkan Barisan Nasional.

Fikir secara logik kenapa selepas Anwar tidak dapat menjawab segala pendedahan kes pencerobohan, tiba-tiba muncul pula Azlan Lazim yang mengatakan kes sodomy Saiful adalah sandiwara UMNO? Sedangkan dalam artikel Che'guBard sendiri mengatakan Azlan ni memang ada masalah kewangan yang kritikal sehingga pernah hampir menjual isterinya sendiri. Boleh lihat artikel tersebut di SINI.

Jadi sebab apa yang puak PKR ni nak pusing 360 darjah? Dulu bukan main lagi menhentam bapa Saiful Bukhari, kini jilat ludah sendiri. Sama juga dengan kes-kes yang lain. Banyak isu yang lama diputarkan kembali. 

INI SEMUA SANDIWARA ANWAR IBRAHIM!!

No comments:

Post a Comment

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...