Konco-konco ku

Sunday, July 1, 2012

APABILA ARTIS MALAYSIA SUDAH TAK POPULAR....


Apa nak jadi dengan artis Malaysia sekarang ni... Aksinya menyeksakan mata memandang? Artis ini pernah digelar Pamela Anderson Malaysia tidak lama dulu. Apa yang JB tahu, artis ini tidak memberikan sebarang komen tentang gelaran tersebut.

Pembaca lihatlah antara aksi Lana semasa berparti bersama teman-teman di Anchol, Jakarta dalam Sandscape Beach Party pada 16 Jun lalu. Parti itu diadakan sempena Festival Bunga Api Antarabangsa Indonesia 2012 dan hiburan sampai pagi yang dianjurkan di tepi pantai di Anchol.Siapakah lelaki yang bersama artis ini... Pakwe beliaukah atau pun teman tapi mesra? Inikah trend artis Malaysia yang ingin kita banggakan?? Pada pembaca yang tahu siapakah artis yang dimaksudkan ini tidak perlulah JB beritahu. Apa pun pada mereka yang bergelar artis fikir dahulu sebelum buat. Renung-renungkan....

4 comments:

 1. NAMA PUN ARTIS, NANTI DAH TOBAT DIA JOIN PAS LAH...

  ReplyDelete
 2. dah macam jalang aku tgk betina sekor nie...

  pejuang hamas...

  ReplyDelete
 3. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete
 4. layari WWW.MISAIKANZZS.COM.MY,,,,,aksi film blue terhebat abad ini,,,

  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...