Konco-konco ku

Tuesday, July 31, 2012

WOOO!! AWEK NI KE YANG YB KUALA LANGAT GILA SANGAT TU??


Kalau ikut raut wajah dan bentuk tubuh lelaki mana yang taknak kan? Kalau bagi Bahalol Amin sure dia kebas pukul 3 pagi punya... Yela rekod bersih kaunseling pukul 3pagi..

Dengarnya yang YB Kuala Langat ni dah nikahi wanita ini di Songkhla, Thailand pada 18/3/2012. Ada betul ka YB? Tak kan lah sebab nak nikah dengan pucuk muda si suami sanggup halau isteri pertama macam anjing kurap??

Ish... Kalau dah namanya wakil rakyat PKR, mesti ada masalah dengan perempuan. Macam ni ke YB yang kome pilih? Punah laaa....

posted from Bloggeroid

5 comments:

  1. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300 boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan, Dengan RM 10,000 boleh dapat RM 2,000 - RM 3,000 sebulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://tinyurl.com/UinvestWorld


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  2. Mat Sabun pun meleleh ayaq lioq

    ReplyDelete
  3. bukan setakat mat sabu..org kbykan mcm haku ni pun,,berdenyut2 tut tut...geram!!!

    ReplyDelete
  4. amboiii...suka pengkomen yer

    ReplyDelete
  5. yb dollah jatuh dan punah kerna perempuan!......telah dikisahkan dan menjadi pengajaran yg kita pernah dengar dan lihat!...dlm ceritera drama dan filem!

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...