Konco-konco ku

Wednesday, July 11, 2012

PANAS!! SELEBRITI TV FINAZ YUNUS & DATO' AC MIZAL @datoacmizal TEGUR ABBY ABADI!!!


"Bagi saya simple jer, kalau Abby Abadi taknak terus diserang, dihina org.. Dia pun kena STOP serang, hina, keji org lain atau pun STOP keji org UMNO... Sudah bertudung labuh, masuk Parti Islam bukan LESEN utk MENHINA org lain.. Tak boleh ke BERCERAMAH POLITIK TANPA MENGHINA ORG!!! Tolonglaah, nampak sgt menyimpang niat dalam ht tu..." - Finaz Yunus, Pengacara TV AlHijrah.


Ini pula cerita Dato' AC Mizal :



2 comments:

  1. Camner nk add dia? gua mau kasi sokongn sama dia..
    Bagus dia sound direct kt pompuan abby tu..
    Gua tgk dah ada page suruh TV AlHirah Berentikan Fynaz..
    Xder telur punya pencacai2 pakatan haram...
    hahahaha...
    Gua harap budak2 blogger sama2 back up Fynaz nie...kasi pencacai pakatan haram hangin...hahaha

    ReplyDelete
  2. Ramai tak tahu yang abby cakap macam2 dalam tweeter dia... hentam umno dan macam2 lagi..beberapa kali tapi dia sempat delete...kalau diperhatikan Finaz punya status FB pasal Abby tu apa lah sangat, bukan dia maki atau caci.. tapi twitter Abby tu lagi mcam hentam orang.. elok ke mcm tu, pastu pandai pulak delete pastu tak mengaku.. lepastu biarkan org2 lain hentam Finaz... Kenapa repost balik status Finaz tu di tweeter? supaya peminat hentam Finaz? tolong cari keyakinan diri sendiri, jangan gunakan peminat untuk kegunaan diri sendiri! peminat dan penyokong taksub, mulalah jadi bodoh ikut emosi.. kesian

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...