Konco-konco ku

Monday, July 30, 2012

RAKYAT HARUS BANGGA!! BANK DUNIA MINTA ANWAR JUBURI JADI PENASIHAT EKONOMINYA!!!

Dahsyat Anwar Juburi!! Selepas balik dari mengerjakan umrah (Alhamdulillah) terus dapat rezeki yang melampau ruahnya. Bukan calang-calang orang Anwar Juburi ni. Dah lah popular di Malaysia, di Bank Dunia pun asyik disebut-sebut namanya supaya beliau dilantik menjadi Penasihat Ekonomi Dunia setelah mereka lihat keberkesanan nasihat Anwar Juburi dalam urustadbir Selangor.

Malaysia harus BANGGA dengan Anwar Juburi ni. Gila korang kalau tak BANGGA. Bank Dunia panggil tu, bukan Bank Rakyat atau Bank Simpanan Nasional. 

Tapi yang JB sedikit musykil adalah, BILA PULAK ANWAR BANTU NEGARA MISKIN? Tak kan lah Selangor orang luar panggil negara pulak?? Konfius sekejap.... Tau lah Penasihat ekonomi Selangor, tapi rasanya sebelum dapat Selangor memang negeri ni dah kaya raya...

Kita serahkan pada yang pakar jela... 

7 comments:

  1. satu lagi episod kencingan terbaik PKR.....

    ReplyDelete
  2. Nasib baik ni bln puasa...kalau tidak memang mcm2 aku nak maki kat surat kabar ni.....syok sendiri

    ReplyDelete
  3. bankrupt lah Bank Dunia...

    ReplyDelete
  4. Bantu negara miskin..... kelakar ..angap lah ni jenaka sambil menunggu berbuka puasa.

    ReplyDelete
  5. Ya lah tu....rekod cemerlang membantu china Doll yg miskin.

    ReplyDelete
  6. camana klas 3 pengajian sejarah melayu bole jadi ekonomis yang pelik IMF tak cek back ground akademik mat jubo nih heheheh imf pun kena bohing nhan bang non kah kah kah

    ReplyDelete
  7. pengikut pakatan sendiri pun ramai yang masih menagih janji, apake benda cerita dunia pulak ni......

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...