Konco-konco ku

Friday, July 27, 2012

HEBAT BOB LOKMAN!! JADI ARTIS PUN TAK SEKAYA NI...

Untung bila artis masuk parti politik terutama PAS yang telah menyediakan bermacam kelebihan yang tak pernah terfikir ketika menjadi artis dulu. Ingat lagi dulu Bob Lokmon tidak semewah kini yang mampu berkereta besar hasil sumbangan PAS.

Kalau lah tahu yang pendapatan jadi penceramah lebih tinggi daripada menjadi artis, sudah tentu semua artis akan menjadi penceramah sepenuh masa.


4 comments:

 1. hahahahaha


  Admin Fiq Online
  www.fiq-life.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. lu tau ke dia x mewah dlu,ke lu sedara dgn bob?bln puasa pun fitnah2 gak ke bro.

  ReplyDelete
 3. sekarang tengah musim menuai hasil,apalah salahnya merasai hasil tuaian,mudah-mudahan beliau beringat musim melawas menunggu giliran pula.

  ReplyDelete
 4. Kepada Saudara-saudara dan Saudari-saudari yang hormati sekian,
  Bahawa saya, peguam Yip Jiun Hann, Pemuda MCA Gombak seorang anak Yip Kum Fook(mca gombak) ingin bertanya mengapa orang ramai begitu dengki bapa saya beristeri lebih dari tiga? Ini sebuah Negeri demokrasi, dia mahu sepuluh isteri pun hak dia sendiri, sekiranya dia bolih bertanggujawab.

  Demi Islam pun bolih berkahwin lebih daripada empat perempuan. Saya harap orang ramai berfaham dan jangan bodoh.

  Kalau semua mahu cabar demokrasi dan hak asasi, orang ramai bolih bertanya pada YB Perdana Menteri Datuk Seri Najib Abdul Razak and Pengurusi MCA Malaysia Datuk Dr. Chua Soi Lek, kerana memperbuatan mereka sama dengan bapa saya.

  Yang benar

  Pemuda MCA Gombak
  Sdr. Yip Jiun Hann

  http://margeemar.blogspot.com/2012/06/malaysia-between-les-majeste-treason.html

  REPLY:

  Anon 19:31 @Yip Jiun Hann. saya pekenal saya diri sendiri nama seorang lawyer jugak Marapoo a/l Tanyasapa. Ini orang Malaysia juga ada busybody takdak mau respeck sama demokrasi dak hak-hak kemanusiaan. Saya punya appa juga ada kawin 9 kali estet juga buat. Itu saya punya appa kasi bilang ini Malaysia duduk banyak freedom apa..India, Cina , Malayu juga boleh kasi kawin.Tapi itu Islam kasi kawin Ampat saja Mr.Yip, takda kasi lebih. Tuhan Alah cakap dalam Kitab Kuran kasi kawin satoo,duaa,tigaa, ampaaat. Tapi itu jam kaloo takda bole kontrol mari, angkat satoo jugak Mr Yip. You itu jam angkat Loyer mana ounya tempat?? Univesiti TonSan mana?? Mr.Yip itu main belakang mari pun sini undang2 Malaysia takda kasi macam isteri juga. Itu main banyak2 belakang nanti tabley kira macam you punya bapak loo. Ayoo yoo dey

  http://medantempurkedah.blogspot.com/2012/07/kebodohan-suara-keadilan-persoal-kenapa.html


  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...