Konco-konco ku

Monday, September 24, 2012

ALAMAK ADA TROJAN HORSE DALAM AGENSI BTN???

Punya hebat perempuan ini berlakon menjadi salah seorang staff dalam jabatan kerajaan. JB pun tak pasti yang dia ni betul-betul staff BTN atau pun hanya propa untuk mengelirukan pihak kerajaan.

Hanisya Abdul Hamid, itulah nama perempuan dalam gambar ini yang jika dilihat dalam profil facebooknya adalah salah seorang penyokong tegar pakatan yang berselindung disebalik BTN. Mohon pencerahan dari pihak BTN ada atau tidak manusia bertopengkan syaitan ini.

Bertindaklah sebelum terlambat...

15 comments:

  1. Ramai lo ..kat dalam jab kerajaan sendiri tak sokong kerajaan...mereka2 ni pandai berlakun bila kerja lain ...selepas kerja lain......adakan juga badan pantau kakitangan-kakitangan seperti ini.....bila nak gunakan OSA...

    ReplyDelete
  2. Sir, please forward this issue to Govn agency, so that they can take legal action based on the oath taken as civil servant by her. Please forward this as a proof/ legal claim to the Govn agency.
    Thanks.

    ReplyDelete
  3. sekadar input tambahan, individu tersebut turut menjadi admin kepada sebuah blog omakkau.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Umpama gunting dalam lipatan... duri dalam daging...

    ReplyDelete
  5. Sila ambil tindakan pada betina sial ni!!!

    ReplyDelete
  6. Tahniah kerana dedahkan perkara ini JB dan Sebuah Perjuangan. Lapurkan terus pada BTN/berwajib. Cari semua 'agent operative' disemua jabatan/agensi Kerajaan dan dedahkan.

    ReplyDelete
  7. Hanisya Abd Hamid,org kuat PKR.....nama glamournya adalah HANTU GIGI.......

    ReplyDelete
  8. PM to initiate anggota risikan di kalangan penjawat awam yg integriti tinggi..

    ReplyDelete
  9. tetek macam besar je..memang patut masuk pkr..boleh jual body pada nuar

    ReplyDelete
  10. Hempuk aje dia ni!!!

    ReplyDelete
  11. disahkan bukan staf btn. terima kasih.

    ReplyDelete
  12. jabatan kerajaan kena lebih waspada pada pegawai2 dan staff2 mereka yg bertindak sebagai gunting dalam lipatan atautalam dua muka... mereka ini boleh menyebar berbagai khabar angin yg pro pembangkang...

    ReplyDelete
  13. takder dalam list nama staf kerajaan Hanisya Abdul Hamid. dia bukan staf kerajaan

    ReplyDelete
  14. motto'tanpa mengira fahaman politik'didalam melantik kakitangan/pegawai kerajaan sudah tidak sesuai lagi.

    pengalaman berkerja dalam sebuah pejabat GLC dimana 95% k/tangan& pegawainya adalah penyokong pembangkang'

    ReplyDelete
  15. lain kali check dulu jangan jadi orang bodoh yg suka share2. apada

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...