Konco-konco ku

Saturday, September 29, 2012

NIK AZIZ JUAL TONGKAT RM12,000!! TERESA COCK JUAL TEDDY BEAR RM10,000!!


(teddy bear yang dilelong Teresa Kok berharga RM10k)
Malam tadi telah berlangsungnya majlis makan malam perdana untuk melelong barang-barang lusuh dan tak berguna untuk mendapatkan dana pilihanraya bagi pakatan.

Antara yang dilelong dalam majlis malam tadi adalah tongkat hikmat tok guru, teddy bear teresa cock, foto singh is king, pen kilometriko guan eng, surat cinta berahi anwar kepada jijah dan banyak lagi.

Tongkat hikmat tok guru berjaya dijual dengan harga tidak masuk akal iaitu RM12k dan beberapa lagi barangan yang kebanyakannya adalah barang buangan dijual kepada tetamu dengan harga gila.

Dan yang paling mahal adalah surat berahi anwar dari penjara yang mencecah RM50k. Gila BABI!! 

Ingat pemimpin pakatan ni star sangat ke sampai nak jual barang mahal-mahal. Mampos! tu pun nasib baiklah ada yang nak beli tapi yang beli pun tetap orang sendiri.

Atau pun dah dirancang untuk beli itu ini dalam majlis lelong tu. Walhal duit dah standby dari negeri Selangor dan Penang. Taktik lapok!

p/s: Kalau jual Nurul Izzah confirm ramai nak bid lagi tinggi. Try la.....

10 comments:

  1. Kau orang janganlah dengki,kalau tongkat Ali jadi rebutan kebanyakan lelaki,,rasanya orang yang beli tu,nak rasa tongkat tok guru pulak sebagai ganti tongkat ali,,ha ha ha

    ReplyDelete
  2. ky jell masa balun jubo lelaki tak jual ke?

    ReplyDelete
  3. kalu duit tu dtg dari soros, apa salahnya..tu salah satu cara duit yahudi nak masuk tolong PR, apasal tak jual spender Anwar masa dgn china dolli...perghh = RM 96 K (harga sewa jet "kenalan" sponseri)

    ReplyDelete
  4. Bulu lebat Elli tak lelong ke?

    ReplyDelete
  5. Kepada seluruh Malaysian yang dihormati;
    Bahawa Chairman Gombak MCA (Malaysia Chinese Association, YIP KUM FOOK menguna kuasa politiknya menipu wang kami di Taman Daya, Kepong(memohon gerai), merosakkan keluarga orang lain, import wanita dari China(dangin hidup)………….

    Sekira tuan-tuan dan puan-puan tidak percayai atas kejahatannya bolih bertanya orang tempatan di Taman Daya, kepong.

    Chairman MCA Gombak (Malaysia Chinese Association), YIP KUM FOOK “U” buat Dosa “U” tetap akan menimpa kesusahan tidak lama lagi. TUHAN ADA MATA.

    Respected throughout the Malaysian;
    That the Chairman Gombak MCA (Malaysian Chinese Association, YIP KUM FOOK used political power cheated our money at Taman Daya, Kepong (applying stalls), hurt people’s family, imports women from China (living meat) .............

    If ladies and gentlemen do not trust the evil, can ask local people at Taman Daya, kepong.

    Chairman Gombak MCA (Malaysian Chinese Association), YIP KUM FOOK "U" created of sin "U" will override trouble Unallocated fixed soon. GOD HAS EYES.

    整个马来西亚的尊重;
    Chairman Gombak MCA (Malaysian Chinese Association, YIP KUM FOOK(叶金福用政治权力,在Taman Daya,甲洞(申请摊位)骗我们的钱,伤害别人的家庭,从中国进口妇女 买卖色情业务...... ....

    如果女士们,先生们,不相信他的邪恶,可以问当地的人。

    Chairman Gombak MCA (Malaysian Chinese Association, YIP KUM FOOK (叶金福),叶金福 “您” 将面对因果报应。老天有眼。

    主办单位: MCA Selayang..

    ReplyDelete
  6. kalau tongkat telah dilelong,maka akan adalah dimalaysia pemimpin yang dipimpin.

    ReplyDelete
  7. Ni sebenarnya nak mengabui mata orang ramai yang palatan haram kononnya takde duit.. Padahal ada duit masuk dari 'sponsor-sponsor' yang nak jahanamkan negara.. Podahh cheeetttt!!!

    ReplyDelete
  8. aikk.. dah berjuta2 duit masuk.. pemimpin2 PR pun hidup mewah ape cite.. bro..

    hidup pun dah mewah, segala2nya persendirian.. jet persendirian, bas persendirian.. harta persendirian jgn cite laa.. melempah2
    kononye tak ada duit.. kahak pthuii..

    nak kelabu bijik mata la tu... tapi bijik mata puak2 depa boleh laa..

    bijik mata aku sory.. tipah tak tertipu utk kali kedua.. he3.. hampehhh..

    ReplyDelete
  9. NIK AZIZ JUAL TONGKAT,THERESA KOK JUAL TEDDY....PADA LELONGAN TU ADA SIAPA2 JUAL "ICE CREAM" HE..HE...

    ReplyDelete
  10. hanya orang bodoh saja yang beli barang2 buruk tu. lebih berfaedah duit tu bagi pada yang memerlukan spt anak2 yatim dan orang2 tua. kata nak perjuangkan ISLAM tapi tak tahu nak buat cara ISLAM, yg tahu hanya nak tipu rakyat termasuk si bodoh tua tu, tak sedar diri tu dah tua, taubat2 la , tak kan nak pegang jawatan sampai mampus. sudah2 la tu dah banyak dah orang sesat kerana kamu.

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...