Konco-konco ku

Wednesday, September 26, 2012

NASHA DESAK GUAN ENG MOHON MAAF PERTIKAI HUDUD

Nasharudun Mat Isa mendesak supaya Guan Eng memohon maaf kepada PAS kerana mempertikaikan hukum hudud yang dibawa oleh PAS.

Sebelum ini Karpal campurtangan dalam matlamat PAS menegakkan hukum hudud turut dikecam oleh Nasha, kali ini Guan Eng pula cuba mempertahankan kenyataan Pengerusinya. Apa nak hairan, memang DAP tak pernah faham makna hudud yang dibawa oleh PAS.

PAS pun dilihat terlalu berlembut dengan DAP yang sudah dianggap abang besar mereka. Jangan semata-mata kerana hendak ke Putrajaya, hilang arah tujuan asal.

PAS pusat juga sekarang ni tengah pening kepala nak terangkan kepada rakyat hasrat undang-undang Islam yang ingin dibawa jika berjaya memerintah Putrajaya. Hanya Nasha yang dilihat semakin lantang menyuarakan dan menerangkan erti hukum Islam itu kepada DAP.

DAP tak ada hak nak masuk campur dalam hala tuju PAS. Jadi, biarlah PAS yang selesaikan masalah mereka.

DAP ternyata ANTI-ISLAM.

1 comment:

  1. Pas dh lama jadi pelacur agama dan bangsa sejak bersekutu dgn DAP yang terang2 anti melayu dan Islam dan berkawan pulak dengan kaki jubur yang dinaungi yahudi lakhnat...kepada ahli2 dan pemimpin Pas..."kalian memang takde maruah dan harga diri..dasar manusia kufur nikmat..manusia yang sanggup menggadaikan segalanya demi tembolok nafsu wang, pangkat dan harta...ibarat manusia dayus penjual anak bini sendiri untuk dibalun org lain...manusia hidup atas hasil lendir anak bini sendiri"...phtuiih!!!!

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...