Konco-konco ku

Wednesday, March 21, 2012

BINI SIAPA PULAK YANG KENA CEKUP NI???


Dunia sudah semakin merimaskan.. Ada saja cerita yang tak sedap didengar berlaku hari-hari tentang kerakusan nafsu manusia zaman sekarang...

Tak kira yang bujang, atau laki dan bini orang, semuanya jadi buta kerana bertuhankan benda di celah kelangkang.. 

Sapa yang nak dipersalahkan? Diri sendiri lah beb.. Tuhan bagi akal untuk digunakan, bukannya untuk dijadikan barang perhiasan.. 

Metro melaporkan.., seorang wanita yang juga isteri orang ditemui dalam keadaan mengaibkan apabila berpelukan dalam telanjang bulat dengan teman lelakinya dalam bilik di sebuah rumah Kampung Baru Lendu, Alor Gajah Melaka, pagi kelmarin.

Lebih memalukan apabila kejadian kira-kira jam 8.15 pagi itu disedari pemilik rumah berkenaan, Sutini Hamzah, 61, bersama anak lelakinya, Ainol Adnan, 38, yang datang ke rumah itu selepas dimaklumkan jiran mengenai tindakan sepasang kekasih tidak dikenali menginap di rumah mereka tanpa kebenaran.

Ainol ketika ditemui berkata, sebaik dia dan ibunya tiba di rumah itu, mereka mendapati pintu pagar depan, tingkap dan pintu utama rumah terbuka luas seperti sudah lama ditinggalkan.

Katanya, dia memberi salam sebanyak tiga kali, namun tidak bersahut sebelum masuk ke dalam rumah yang mempunyai empat bilik itu untuk melakukan pemeriksaan, namun mendapati tiada sebarang kesan rumah itu diceroboh.

“Bagaimanapun, apabila saya dan ibu masuk ke bilik terakhir, kami terkejut apabila terserempak sepasang kekasih bertelanjang bulat dalam keadaan berpelukan nyenyak tidur seperti orang kepenatan.

“Gelagat mereka sedang berpelukan intim di atas katil amat mengaibkan, malah mereka tidak sedar kehadiran kami,” katanya. -MPP

1 comment:

  1. dunia dah semakin tua...kiamat dah hampir tiba...hanya manusia yang bertuah yang sentiasa berhati2 berpijak di bumi allah ini..;))

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...