Konco-konco ku

Saturday, March 17, 2012

EDISI KANTOI LAGI!! PUSAT LATIHAN CYBER-TROOPERS DAP DIKENALPASTI...

Berita yang sampai ke telinga Tuah ni agak tidak sedap di dengar. Tuah mendapat khabar bahawa LIM GUAN ENG telah terasa tercabar dengan Cyber Troopers pro-BN. Maka dengan itu beliau telah mengambil initiative untuk melatih Cyber Troopers di bawah kelolaannya sendiri kerana beliau tidak percaya kepada PAS dan KEADILAN. Disebabkan itu, hanya puak-pua DAP sahaja yang di panggil. (PAS dan KEADILAN jangan marah) Tetapi itulah hakikatnya.

Yang lebih menarik lagi, hanya Cyber Troopers yang terpilih sahaja (kasta atasan) mendapat sponsor RM5k setiap seorang. Di sini Tuah telah difahamkan pihak yang sponsor itu adalah PEMAJU yang banyak mendapat keuntungan dan kelulusan projek daripada kerajaan Negeri Pulau Pinang. Dan termasuklah hasil daripada Go Green Penang (tanpa beg plastic) untuk Negeri Pulau Pinang sahaja.

LIM GUAN ENG RASIS!!! Mengapa puak-puak DAP sahaja? Bagaimana pula degan PAS dan KEADILAN? Adakah Pakatan Rakyat sudah tidak sepakat?

Sumber: Tuah Derhaka
**************************
Pergh! Siap ada pusat latihan nak jadi cyber-troopers lagi. Dahsyat la pakatan ni. Banyak betul duit dia nak buat semua ni. Nanti kan pula artikel JawaBernam tentang pendedahan psywar pakatan di kawasan JawaBernam sendiri. Dia menggunakan agensi milik kerajaan Barisan Nasional untuk mengaburi kerja-kerja menghentam kerajaan BN. Tungguuuuuu........

No comments:

Post a Comment

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...