Konco-konco ku

Tuesday, March 27, 2012

INFO: 10 MAFIA TERKENAL DI DUNIA

Mungkin anda pernah atau bahkan sering mendengar perkataan mafia? kemampuan mereka dalam mengatur organisasi secara rapi menjadikan mereka sebagai organisasi jenayah paling ditakuti walau dimana sekali pun mereka berada. Dibawah ini beberapa organisasi mafia yang patut kita berhati-hati...

1.Jamaican-British Yadies
2.The Albanian Mafia
3.The Serbian Mafia
4.Israeli Mafia
5.Mexican Mafia
6.Japanese Yakuza
7.Chinese Triads
8.Colombian Drug Cartels
9.Russian Mafia
10.Pakatan Gangster Rules

1 comment:

 1. 1Malaysia semua...

  Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

  Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

  Kalau berminat, sila layari :

  (Versi English)
  http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


  (Versi Melayu)
  http://PelaburanHartanah.blog.com


  ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


  Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

  Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...