Konco-konco ku

Monday, March 19, 2012

TEMPE PANAS!! VIDEO KLIP TERBARU ANWAR MULA TERSEBAR!!!


Satu klip video seks yang didakwa mirip seorang pemimpin pembangkang, sekali lagi dimuat turun ke laman Youtube sejak tiga hari lalu dan kali ini dengan versi hampir penuh.

Klip video 16 minit 34 saat bertajuk ‘PM Malaysia Asyik’ itu dimuat turun bwteh007 sudah ditonton 327 pelayar internet.

Berdasarkan pemerhatian, klip video hitam putih yang mempunyai latar suara muzik lagu ‘Percaya Padaku’ nyanyian band popular Indonesia, Ungu, dipercayai dimuat turun seseorang berusia 26 tahun dari negara jiran. 

Permulaan video berkenaan dimuatkan dengan perkataan ‘Skandal sex sang Perdana Nenteri tertangkap CCTV, Malingsia membara’, yang turut memaparkan dua gambar pemimpin berkenaan, serta bendera Malaysia.

Malah, individu yang memuat turun klip video itu juga mendakwa video berkenaan asli tanpa ditokok tambah (reka yasa), sambil meminta pelayar Internet menikmati video berkenaan.

Klip berkenaan sama seperti yang didedahkan sebelum ini, di mana di awal permulaannya, seorang wanita lengkap berpakaian duduk di sisi katil sambil dua lelaki seorang daripadanya bertuala berbual ringkas sebelum lelaki itu keluar. - AnginPerubahan

**************************
Dengar-dengar ada blogger yang sempat simpan klip video tu. Disebabkan klip video itu telah diremove dari youtube, maka JawaBernam pun tak dapat menyaksikan lagi aksi hebat di pemimpin negara ini. Adakah ia benar-benar tokoh 18sx Malaysia? Kita sama-sama nantikan kemunculan video terbabit.

No comments:

Post a Comment

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...