Konco-konco ku

Thursday, March 8, 2012

CELENG DAP RASIS!! SIAPA YANG LANGGAR DULU?

JawaBernam baca disetiap blog dan facebook kecoh dengan seorang anggota polis tendang seekor budak celeng sampai tergolek? Patah tengkuk ke budak tu? Mati ke budak tu?

JawaBernam takkan pernah lupa kejadian seekor Celeng Sekinchan ni ntah namanya apa pun dah lupa telah melanggar seorang pelajar Melayu UiTM di simpang tiga hadapan Unisel Shah Alam. Sampai sekarang Celeng ni selamat sebab isu ni tak bawa ke mahkamah sebab apa? Outside negotiation. Celeng ni dah bayar some amount kepada budak UiTM ni untuk tutup mulut. Tapi tak apalah bukan teruk sangat pun. Patah tengkuk je. Sihat walafiat lagi budak tu dengar-dengarnya.

Tapi bila geng-geng DAP RASIS ni dapat berita yang seorang budak Celeng ditendang oleh polis kerana tidak pakai topi keledar dan tiada lesen malah sudah diberi amaran untuk berhenti tapi masih berdegil terus Celeng-celeng ni kecoh. Eh mulia sangat ke bangsa Celeng ni? Ini dah masuk kes rasis gila babi. Standard la polis buat macam tu tak kisah lah yang kena tu Melayu atau Celeng tapi yang penting salah tetap salah. Jangan la terus lari. BODOH!

Harapan JawaBernam kepada semua spesis Celeng yang kutuk Polis ni. Semoga budak Celeng tu mati!!!!

2 comments:

  1. Lain kali kalau kaum celeng ni kena rompak ,bunuh ke rogol ke....biarkan saje.Tak payah lapur polis dan polis pun jangan nak selamatkan.Dah lah kaum celeng nipun tak mau nak jadi anggota polis...nakjadi penjenayah ,ah long,bapakayam...tu kerja idamannya.

    Pak Din Pencen

    ReplyDelete
  2. harap pihak polis hentam lagi teruk kat pesalah kaum bangkai ni...
    lakhanat ni semua tak leh bagi muka...

    pejuang hamas...

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...