Konco-konco ku

Monday, August 27, 2012

ZUHUD CARA PAS!! AZHAR IDRUS BELI FERRARI GUNA DUIT CERAMAH!!


10 comments:

  1. lpas ni aq pon nak guna 'zuhud' la..
    mana tau dpt lambo kn..

    ReplyDelete
  2. ada bukti ke dia beli ferari tuh? kita pro BN kena ada adab bro..jangan ikut cara pembangkang yang bodoh zalim tu main fitnah je sampai tak ingat dosa pahala..

    kalau kita rasa kita lebih baik dari dorang, kita kenalah tunjuk contoh yang baik..jangan ikut cara jahiliah dorang..

    ReplyDelete
  3. berdosa klu tipu woiii

    ReplyDelete
  4. gambo ni aku tak konfiden nk caye, sbb mungkin 'superimpose'. tp yg aku boleh caya ustaz ni ada moto beso. sekali tu biras aku ada terserempak dgn ustaz ni dlm satu kedai moto kt sentul, kl. ustaz ni tanya ada tak helmet yg lebih mahal dr yg ada di'display' kt kedai tu. (huiii... harga bukan soal bro!!!) maknanya pasal duit dia tak kira sgt. bohong la kalau lepas ceramah dia tak dpt payment. itu kelebihan dia dlm hal berckp dgn audience. ilmu tak cukup tinggipun, kena cara ulas disulam dgn ayat Quran dan hadis, lentuk kita dibuatnya. tak kisah la tu, jgn sesatkan org sudah. moral cerita aku ialah 'MANA ZUHUDNYA' kalau begitu cara hidupnya..

    ReplyDelete
  5. itu kalau pemimpin UMNO buat.. sah! kena "tarbiah" dek org PAS..

    ReplyDelete
  6. Esei tumpang banggo.. Kalau dio mampu apo salahnyo..

    ReplyDelete
  7. at least cuba la ulas sket psl gbar tu apa suma. ni tak tajuk tpampang ngn gmbar. sumber ntah dari mana ntah.. jgn mudah nk cari salah org sgt la kita ni.

    ReplyDelete
  8. Bila lagi ulamak nak merasa kereta Ferari Yahudi?

    Kutuk2 kafir & pakai hak kafir..untuk berceramah?

    Takkan Umno saja buleh..

    ReplyDelete
  9. Heeh...heeh, UAI ni jangan tak tau ,memang jenis minat auto.Tak kira Kereta atau motor.
    Yang dia tengah rembat tu memang Ferrari, tapi milik kaum kerabat kawan & the gang. Lebong tu, dia saje nok bojeng dgn kereta tu.Nok merasee je...

    ReplyDelete
  10. Apa barang ferrari.... Koenigsagg la boh... Ferrarri warna merah... gelombang merah....apa barang.....jeng kreng doh.... dunia dunia...daki jugak yg org nak

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...