Konco-konco ku

Friday, August 31, 2012

TERKINI!! GAMBAR ROSMAH PULA DIPIJAK!! PR BODOH!!


Kumpulan bangang pembangkang semakin kurang ajar apabila gambar Datin Rosmah dijadikan mangsa dan dipijak. Ni apa punya sambutan hari merdeka penuh kerja bodoh? Dah tak ada aktiviti lain ke?

posted from Bloggeroid

5 comments:

 1. SAMA2 KITA BERDOA MOGA KAKI YANG MEMIJAK GAMBAR ISTERI PM....AKAN SENANTIASA BEROLEH KESEHATAN UNTUK KERJA2 YANG AMAT TERPUJI.....LU FIKIR LAH SENDIRI. REMEMBER ALLAH AKAN BAYAR DENGAN CASH....KAKI TU KALAU DAPAT DIABETIC NANTI KENA POTONG..FIKIR2LAH SEBELUM BERTINDAK PERBUATAN YANG AMAT KEJI.

  ReplyDelete
 2. amboi3.
  kalau sorang2, pijak semut pun tak mati.
  Tapi bila dah ramai2 mulalah nak tunjuk yg kononnya dia tu tak boleh mati.
  nanti la.

  ReplyDelete
 3. Dalam sejarah politik belum pernah isteri dari pada pemimpin politik di keji dan di politikkan.

  Emelda Marcos pun selepas Marcos di gulingkan baru bising pasal Emelda.

  Kalau di lihat dari sini. Boleh lah di simpulkan apabila PR memerintah. Sekiranya kita meminjam bank dan gagal membayar maka kita dan seluruh keluarga kita akan di senarai hitamkan.

  Di sebelah PR pula mereka boleh berhutang sesuka hati kerana Anuwar mengajar jangan bayar hutang.

  Jadi ada dua hukum di sini. Satu untuk rakyat dan satu untuk majlis Maharaja PR termasuk Maharaja China Dap.

  Fikir fikirkan lah pemikiran PR yang tidak berperaturan , telus dan jelas ini. Satu idea macam orang mabuk!

  ReplyDelete
 4. Dengan memijak gambar isteri PM tu sudah pastilah sokongan rakyat terhadap PR akan naik mencanak sebab rakyat Malaysia semua tak sekolah dan rakyat akan telan bulat semua cerita PR. Kedudukan PM kini sudah tentulah semakin tergugat dan seharusnya PM bersiap sedia untuk berpindah keluar dari Putrajaya kerana ulamak PR pun dah terima wahyu bahawa mereka disuruh ambil Putrajaya untuk di-diami bukan untuk dijual. Bilamana PR sudah mentadbir negara kelak sudah tentulah rakyat semua akan bergumbira dan tiada lagi nestapa kerana paip air nescafe akan disalurkan keseluruh negara.

  ReplyDelete
 5. Negara kita dah merdeka 55 tahun tapi perangai PR dan pengikutnya terkebelakang 45 tahun dulu. Macam ni nak jadi Pemerintah dan Pemimpin??? Main belakang depan bolehlah ikut jejak Pemimpin PKR

  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...