Konco-konco ku

Thursday, August 30, 2012

HARUN DIN TETAP MENYEBELAHI NASHARUDIN!! NIK AZIZ TERDIAM!!


Akhirnya puak PAS pro Anwarinnas sudah mula goyang dan gusar kerana kebimbangan mereka jika bayangan Timbalan Mursyidul Am PAS mula kelihatan maka mereka akan tenggelam. 

Menjadi kenyataan setelah sekian lama mendiamkan diri dan 'ditanam' oleh Anwarinnas [Klik Sini], kini Haron Din bangkit dan mempertahankan Nasha yang kini sedang memberi 'signal' dia akan keluar parti. 

Kini Haron Din telah bangkit dari 'kuburan' yang dibuat oleh puak Anwarinnas maka apa yang bakal berlaku kelak? Keris hanya mampu beritahu bahawa kini Puak PAS telah berpecah dua, dimana Puak Ulama sudah mula memberi tekanan dan khabar dari rakan dalaman PAS, Ulama PAS semua telah bersatu dengan satu keputusan yang muktamad. - sumber

1 comment:

 1. Kepada Saudara-saudara dan Saudari-saudari yang hormati sekian,
  Bahawa saya, peguam Yip Jiun Hann, Pemuda MCA Gombak seorang anak Yip Kum Fook ingin bertanya mengapa orang ramai begitu dengki bapa saya beristeri lebih dari tiga? Ini sebuah Negeri demokrasi, dia mahu sepuluh isteri pun hak dia sendiri, sekiranya dia bolih bertanggujawab.

  Demi Islam pun bolih berkahwin lebih daripada empat perempuan. Saya harap orang ramai berfaham dan jangan bodoh.

  Kalau semua mahu cabar demokrasi dan hak asasi, orang ramai bolih bertanya pada YB Perdana Menteri Datuk Seri Najib Abdul Razak and Pengurusi MCA Malaysia Datuk Dr. Chua Soi Lek, kerana memperbuatan mereka sama dengan bapa saya.

  Yang benar

  Pemuda MCA Gombak
  Sdr. Yip Jiun Hann

  http://margeemar.blogspot.com/2012/06/malaysia-between-les-majeste-treason.html

  REPLY:

  Anon 19:31 @Yip Jiun Hann. saya pekenal saya diri sendiri nama seorang lawyer jugak Marapoo a/l Tanyasapa. Ini orang Malaysia juga ada busybody takdak mau respeck sama demokrasi dak hak-hak kemanusiaan. Saya punya appa juga ada kawin 9 kali estet juga buat. Itu saya punya appa kasi bilang ini Malaysia duduk banyak freedom apa..India, Cina , Malayu juga boleh kasi kawin.Tapi itu Islam kasi kawin Ampat saja Mr.Yip, takda kasi lebih. Tuhan Alah cakap dalam Kitab Kuran kasi kawin satoo,duaa,tigaa, ampaaat. Tapi itu jam kaloo takda bole kontrol mari, angkat satoo jugak Mr Yip. You itu jam angkat Loyer mana ounya tempat?? Univesiti TonSan mana?? Mr.Yip itu main belakang mari pun sini undang2 Malaysia takda kasi macam isteri juga. Itu main banyak2 belakang nanti tabley kira macam you punya bapak loo. Ayoo yoo dey

  http://medantempurkedah.blogspot.com/2012/07/kebodohan-suara-keadilan-persoal-kenapa.html


  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...