Konco-konco ku

Wednesday, August 29, 2012

TERKINI!! LAJIM LUAH HASRAT KEMBALI KEPADA BN!!


Berita yang baru diterima dari Sabah memaklumkan, kegagalan Lajim membawa masuk YB-YB UMNO dan BN ke dalam Sabah Front dan seterusnya menyokong Anwar telah membuatkan Anwar kembali melenting dan membuli Lajim.

Lajim gagal menarik YB Datuk Ghapur dan 4 ADUN UMNO, Lajim juga gagal menarik YB Bung, malah kegagalan Lajim menarik Datuk Osu Sukam, Datuk Hajiji, Datuk Karim Bujang, Datuk Datu Amir Kahar menyertai Anwar pada 12 Ogos yang lalu menunjukkan kelemahan Lajim yang membuatkan Anwar melenting.

Mantan SU Lajim memberitahu kita bahawa Lajim telah diperdaya dan terpedaya, janji-janji Anwar untuk membawa masuk jutaan Ringgit ke dalam saku Lajim sebenarnya hanya janji. Kata Lajim, "bagaimana aku mau beli mereka jika wang yang Anwar janji tidak masuk?. Hanya air liur sapa mau masuk?"

Akibat dari itu, Lajim telah menyampaikan kepada seorang wakil rakyat UMNO untuk kembali semula kepada BN, malangnya dengan syarat Ketua Menteri ditukar. "Aku bukan tentang DS Najib, kalau CM tukar, ini jam aku lompat balik sama BN, enda da hal bah".

Bagaimana pandangan anda?

* Laporan dari wakil mymassa di Kota Kinabalu.

15 comments:

 1. Langgar jer katak tu biar dia mati cam katak, takder org mcm ni lagi bagus BN & UMNO

  ReplyDelete
 2. Bole ba kalau ko...

  ReplyDelete
 3. mengapa bah ko berubah, mengapa bah..!

  ReplyDelete
 4. Alhamdulillah..begitu cepat Tuhan tunjukkan Kekuasaan-NYA. Hancur Pakatan Hancur! Hancur Katak Pengkhianat Hancur!!

  ReplyDelete
 5. padan mukamu!!! tmakan ngan janji2 si ketua penipu.

  ReplyDelete
 6. biarkan si Lajim yang tamak tu berseorangan.. hajar je opportunist tu..biar dia sedar langit tinggi rendah

  ReplyDelete
  Replies
  1. mmg dia rendah pun otak kat lutut muka mcm berak ptuiiii kahkahkahkah

   Delete
 7. si lajim patut ditamparrr

  ReplyDelete
 8. Pi mampos lagi baik..

  ReplyDelete
 9. cerita dari orang oorang bodo bodo bodo

  ReplyDelete
 10. dia keluar BN kerana WANG... hahaha.. takde WANG mau lari masuk BN balik... hahaha... masuk PKR dapat JUBUR je... hahaha... padan muka dia bah... muka pun udah macam JUBUR... hahaha...

  ReplyDelete
 11. katak ni bukan sebarangan. dia tau BN akan hancur...

  ReplyDelete
 12. kalau BN akan hancur tiada orang yg telah melompat keluar berniat patah balik,

  ReplyDelete
 13. Kepada Saudara-saudara dan Saudari-saudari yang hormati sekian,
  Bahawa saya, peguam Yip Jiun Hann, Pemuda MCA Gombak seorang anak Yip Kum Fook ingin bertanya mengapa orang ramai begitu dengki bapa saya beristeri lebih dari tiga? Ini sebuah Negeri demokrasi, dia mahu sepuluh isteri pun hak dia sendiri, sekiranya dia bolih bertanggujawab.

  Demi Islam pun bolih berkahwin lebih daripada empat perempuan. Saya harap orang ramai berfaham dan jangan bodoh.

  Kalau semua mahu cabar demokrasi dan hak asasi, orang ramai bolih bertanya pada YB Perdana Menteri Datuk Seri Najib Abdul Razak and Pengurusi MCA Malaysia Datuk Dr. Chua Soi Lek, kerana memperbuatan mereka sama dengan bapa saya.

  Yang benar

  Pemuda MCA Gombak
  Sdr. Yip Jiun Hann

  http://margeemar.blogspot.com/2012/06/malaysia-between-les-majeste-treason.html

  REPLY:

  Anon 19:31 @Yip Jiun Hann. saya pekenal saya diri sendiri nama seorang lawyer jugak Marapoo a/l Tanyasapa. Ini orang Malaysia juga ada busybody takdak mau respeck sama demokrasi dak hak-hak kemanusiaan. Saya punya appa juga ada kawin 9 kali estet juga buat. Itu saya punya appa kasi bilang ini Malaysia duduk banyak freedom apa..India, Cina , Malayu juga boleh kasi kawin.Tapi itu Islam kasi kawin Ampat saja Mr.Yip, takda kasi lebih. Tuhan Alah cakap dalam Kitab Kuran kasi kawin satoo,duaa,tigaa, ampaaat. Tapi itu jam kaloo takda bole kontrol mari, angkat satoo jugak Mr Yip. You itu jam angkat Loyer mana ounya tempat?? Univesiti TonSan mana?? Mr.Yip itu main belakang mari pun sini undang2 Malaysia takda kasi macam isteri juga. Itu main banyak2 belakang nanti tabley kira macam you punya bapak loo. Ayoo yoo dey

  http://medantempurkedah.blogspot.com/2012/07/kebodohan-suara-keadilan-persoal-kenapa.html


  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...