Konco-konco ku

Tuesday, August 28, 2012

SIAPA PEMIMPIN POLITIK YANG 'BALUN' ANAK SENDIRI??


Terkejut juga bila mendapat berita yang ada seorang pemimpin politik dari pihak pembangkang ditangkap kerana merogol anak sendiri bawah umur. Wow! Mesti gempak ni kalau dapat tahu siapakah gerangannya tapi blogger Pahang masih menyimpan identiti kerana tidak mahu mengganggu kerja PDRM.

Jadi apa yang kita boleh buat adalah tunggu dan lihat. Pakatan akan musnah sebelum PRU13!!!

Sehingga petang tadi ppj dan blogger Laksamana Jebat menanti berita terkini dari balai polis tempat pemimpin kanan parti pembangkang di Negeri Pahang ini yang telah ditahan polis berhubung kes rogol anak bawah umur. 
Namun maklumat terperinci masih tidak dapat didedah kerana kertas siasatan masih dijalankan. Apa yang ppj dapat tahu petang tadi Pemimpin tersebut tidak mengaku memperkosa anak kandung beliau yang masih dibawah umur. Bukan sahaja mengandung malah telah melahirkan anak hasil perbuatan terkutuk itu. 
PPJ agak terkejut beruk. Mana taknya tertuduh merupakan pemimpin tertinggi pembangkang dan beliau merupakan bekas calon  dari sebuah parti pembangkang di negeri ini. Adik beradik pemimpin ini juga merupakan pemimpin besar parti pembangkang diperingkat nasional.  
Boleh dikatakan dikalangan keluarga ulamak besar.Kalau nak dedahkan 1 Malaysia kenal siapa pemimpin besar yang ppj maksudkan ini. Oleh kerana media masih tidak membenarkan berita ini tersebar maka ppj dan blogger laksamana Jebat terpaksa rahsia nama tertuduh dan adik beradik dan saudara tertuduh.
Sumber 

2 comments:

  1. kalau dari keluarga ulamak, ni mesti dari PAS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau Pemimpin Pembangkang tidak jadi masalah sebab DOSA boleh di ampunkan oleh Nik Ajis....Namanya Syaitaaaaan....ajaran Pas. Oleh Mat Jebon.

      Delete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...