Konco-konco ku

Wednesday, August 15, 2012

NIK AZIZ LANCAR PRODUK TERBARU DARI KELANTAN!!

Hasil inovasi Menteri Besar Kelantan, Nik Aziz, Negeri Serambi Mekah itu bakal mem'patern'kan hasil rekaan mereka sendiri iaitu 'PENGELUAR AIR NESCAFE O SEGERA'. Tak sangka geliga jugak otak Nik Aziz ni sampai boleh terfikir nak menghasilkan produk inovatif sebegini.

PM kita pun tak mampu nak terfikir produk inovasi macam ni. Tahniah JB ucapkan kepada Nik Aziz dan orang-orang besar Kelantan. Kalau boleh direkodkan, mungkin layak dimasukkan di dalam 'World Guiness Book of Record'.

Rakyat Kelantan sepatutnya berbangga dengan produk kreatif seperti ini. Ini boleh dikembangkan lagi dengan mengadakan roadshow sambil mempromosikan produk hebat ini. Tahniah dan Syabas JB ucapkan.

2 comments:

  1. produk yang boleh dibawa ketengah untuk dikomersialkan..heheh thanks bro

    ReplyDelete
  2. Kah kah kah... Nescafe O Segera. Kat rumah anak saudara aku, dia cakap Teh O Tawar. Tapi dalam satu blog lain aku nampak macam Air Tamrind (sempena nama pemimpin UMNO yang paling tadah)je. Nampak masam je pelakon yang buat iklan tu.

    Taknak buat promosi ke Selangor ke? Aku rasa ada potensi besar. Mungkin Khalid Gagap boleh masuk dalam iklan dan cakap "Tambah Susu Aje!!!"

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...