Konco-konco ku

Thursday, August 16, 2012

WOO!! ANAK IKAN @ANWARIBRAHIM SUDAH KASI KANTOI!!!


PANTAI SURA (DUNGUN) – Menjijikkan! Itu gambaran yang boleh diberikan buat dua remaja lelaki yangbernafsu songsang apabila sanggup menodai kesucian bulan Ramadan dengan menyewa bilik penginapan bagi melakukan hubungan sejenis.

Perbuatan tidak bermoral dua remaja lelaki termasuk seorang daripadanya penuntut institut pengajian tinggi awam (IPTA) ini, terbongkar hasil serbuan sepasukan polis Bahagian Siasatan Jenayah Narkotik Daerah di sebuah tempat penginapan dekat sini, kira-kira jam 2.00 petang semalam.

Serbuan tersebut dilakukan setelah maklumat diterima mengatakan salah seorang suspek yang berasal dari Berek Kastam, Dungun itu dipercayai terlibat dengan penyalahgunaan dadah.Ketika serbuan di lakukan, dua remaja lelaki itu difahamkan berada dalam keadaan bogel, berpelukan antara satu sama lain atas katil dalam sebuah bilik yang disewa dengan kadar RM60 semalaman itu.

Salah seorang suspek, pelajar semester enam jurusan perhotelan itu ketika ditemui, turut mengaku tidak berpuasa dan datang ke situ bersama rakan lelaki berusia 29 tahun itu untuk melakukan adegan asmara.

Hasil serbuan berkenaan, sehelai coli hitam dipercayai milik pelajar IPTA yang berasal dari Sungai Buaya itu turut dirampas polis.Kedua-duanya dibawa ke Ibu Pejabat Polis Daerah untuk siasatan lanjut sebelum diarahkan menjalani ujian saringan air kencing untuk mengesahkan pembabitan mereka dengan penyalahgunaan dadah. – sinarharian

posted from Bloggeroid

5 comments:

 1. lelaki pakai coli ??? ha ha ha, habis le kena sebat masuk penjara sebab dadah.

  ReplyDelete
 2. Tahniah penghulu nabi luth malaysia da byk penikut...tanya bapak jantan gay tu dari parti mana...kalau pkr OKey la Jika PAS kira harus ,

  ReplyDelete
 3. "jangan menghukum mereka yg memperlakuan seks songsang kecuali,jika mereka membuat kegiatan tersebut di hadapan public" kata anwar al-juburi.Gila punya Pak Sheik nie.

  ReplyDelete
 4. Wal iyazubillah. Minta dijauhi Allah dari bala yang tidak mampu ditanggung akibat kerja gila puak-puak nih!!.

  ReplyDelete
 5. Melayu jangan layu lagi, kena bangki segera dari tidur dibuai janji-janji Nuar dan auta Pakatan menipu rakyat.

  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...