Konco-konco ku

Sunday, August 5, 2012

ADA ARTIS MALAYSIA TAK NAK MENGAKU MAKAN DUIT UMNO!!!

Rasa dah macam blogger artis pulak asyik cerita pasal artis je. OK lah, JB nak cerita ni, diberitahu oleh seorang rakan artis yang agak rapat juga dengan artis yang semakin meletup dulu tapi sekarang dah macam suam-suam kuku kambing.

Ada lah seorang artis ni dapat job dari UMNO untuk buat show dalam salah satu event BN yang dibuat baru-baru ini. Maka dijajanyalah yang payment beliau dapat agak lumayan dan bila ditanya adakah event BN tersebut yang beri banyak macam tu? Beliau menafikan pula dengan sekeras-kerasnya.

Gila tak berbulu si tukang tanya sebab dia sendiri tau mana si artis popular ini rezeki terpijak tapi tak nak mengaku kononnya dia tak suka berpolitik dan tak akan ikut mana-mana parti politik walau mahukan khidmatnya. Aduh! Pedih yop!

Bawa bertaubatlah. Jangan lah bongkak sangat dalam hidup ni. Tak kan malu kot dapat duit UMNO/BN?

1 comment:

  1. Dalam politik penuh dengan manusia hipokrit, dalam dunia se ni pun penuh juga, dalam penjawat awampun berlambak, dalam masjid pun ramaijuga dan kebanyakannya adalah berbangsaa melayu....

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...