Konco-konco ku

Sunday, July 1, 2012

PANAS!! RIBUAN PENGUNDI PAS LUAR KEDAH BERPALING TADAH!!

HAHAHA! Kesian la tengok PAS sekarang ni, semakin lambat PRU semakin ramai orang yang tinggalkan parti Isle Malaya ni. Semalam PAS Kedah telah datang ke Serdang untuk mengumpulkan dan memberi sedikit taklimat kepada pengundi-pengundi PAS Kedah yang bermastautin di Lembah Klang.

Ust. Zizan, Mahfus Mampos telah hadir untuk menyambut kehadiran yang dijangka lebih kurang 2,000 orang itu. Tapi malang apabila yang hadir hanyalah sekitar 250 orang. Itu pun sebab nak makan free. 

Tak nak cakap banyak la sebab pakatan sekarang memang dah ditolak totally oleh rakyat. Malah ramai juga ahli PAS yang telah berpaling arah menyokong kepimpinan Najib. Tak percaya??

Sumber

3 comments:

  1. hahhaha....woi tu masaorg baru nak masuk dengar la.......hahahahhaha.......woi....seronok aku tengok hampa ni....mai la Kedah...hahahha...keluar airmata...hahahhahahh

    ReplyDelete
  2. PAS PIS PUS ...............

    ReplyDelete
  3. Mai kedah keluaq ayaq mata la tgk banyak sgt disko.especially dekat mergong siap bwk dj lagi.

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...