Konco-konco ku

Saturday, July 7, 2012

PANAS!! ABBY SUDAH ADA SPONSOR BESAR DALAM KERAJAAN!!

Bukan semua salah abby. JB tak nak cakap pasal dia kahwin dengan Exco Kelantan PAS sebab tu hal dia lah nak kahwin dengan siapa pun. Tapi yang betul-betul hairan apabila melihat iklan yang mengejutkan semua orang ni. MAYBANK PENYOKONG PAKATAN??!!

Jom KLIK SINI

3 comments:

  1. ramnai orang masih respek ngan BN,tapi BN nampaknya tak menerima regenerasi dan mau menerima kaum muda untuk ikut dalam kancah politik,muka muka lama masih selalu ada kat pengurusan cawangan maupun bahagian dan pusat sekalipun,kaumintelektual muda tak dibagi can untuk berpartisipasi sehingga ramai yang frustasi dan mencari saliran politik lain,contoh sekarang ramai artis dan mahasiswa masuk ke PR,siapa yang harus dipersalahkan, Salam

    ReplyDelete
  2. hanx for sharing all these wonderful Posts and Blog.I really like them and looking forward for the newposts.You can Download Games ,Free Pc GamesFree Movies, Blogger Templates , Free Pdf Books and much more from myrealfun.

    ReplyDelete
  3. Kepada Saudara-saudara dan Saudari-saudari yang hormati sekian,
    Bahawa saya, peguam Yip Jiun Hann, Pemuda MCA Gombak seorang anak Yip Kum Fook(mca gombak) ingin bertanya mengapa orang ramai begitu dengki bapa saya beristeri lebih dari tiga? Ini sebuah Negeri demokrasi, dia mahu sepuluh isteri pun hak dia sendiri, sekiranya dia bolih bertanggujawab.

    Demi Islam pun bolih berkahwin lebih daripada empat perempuan. Saya harap orang ramai berfaham dan jangan bodoh.

    Kalau semua mahu cabar demokrasi dan hak asasi, orang ramai bolih bertanya pada YB Perdana Menteri Datuk Seri Najib Abdul Razak and Pengurusi MCA Malaysia Datuk Dr. Chua Soi Lek, kerana memperbuatan mereka sama dengan bapa saya.

    Yang benar

    Pemuda MCA Gombak
    Sdr. Yip Jiun Hann

    http://margeemar.blogspot.com/2012/06/malaysia-between-les-majeste-treason.html

    REPLY:

    Anon 19:31 @Yip Jiun Hann. saya pekenal saya diri sendiri nama seorang lawyer jugak Marapoo a/l Tanyasapa. Ini orang Malaysia juga ada busybody takdak mau respeck sama demokrasi dak hak-hak kemanusiaan. Saya punya appa juga ada kawin 9 kali estet juga buat. Itu saya punya appa kasi bilang ini Malaysia duduk banyak freedom apa..India, Cina , Malayu juga boleh kasi kawin.Tapi itu Islam kasi kawin Ampat saja Mr.Yip, takda kasi lebih. Tuhan Alah cakap dalam Kitab Kuran kasi kawin satoo,duaa,tigaa, ampaaat. Tapi itu jam kaloo takda bole kontrol mari, angkat satoo jugak Mr Yip. You itu jam angkat Loyer mana ounya tempat?? Univesiti TonSan mana?? Mr.Yip itu main belakang mari pun sini undang2 Malaysia takda kasi macam isteri juga. Itu main banyak2 belakang nanti tabley kira macam you punya bapak loo. Ayoo yoo dey

    http://medantempurkedah.blogspot.com/2012/07/kebodohan-suara-keadilan-persoal-kenapa.html


    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...