Konco-konco ku

Thursday, March 1, 2012

TEMPE GORENG!! SUAMI SKANDAL BAHALOL AMIN AKUI YANG ISTERINYA MEMANG GILAKAN BAHALOL AMIN

Dakwaan Badrolamin kononnya dia dipukul oleh samseng seramai 20 orang hanyalah satu pembohongan untuk mengelakkan dia daripada didakwa berkhalwat.

Buktinya apabila JAIP mengambil dan memeraiksa CCTV yang dipasang oleh pihak pengurusan hotel Swiss Garden mendapati tidak ada kelibat 20 orang samseng seperti yang didakwa oleh Badrolamin.

Menurut suami Zatiwani dia tidak pernah membawa orang untuk memukul Badrolamin sebaliknya dia merayu agar Badrolamin 'memulangkan' isteri dan anaknya yang berumur 3 tahun supaya dapat dibawa pulang dengan selamat.

Malangnya rayuannya tidak diendahkan oleh Badrolamin yang 'menyimpan' isteri dan anaknya dalam bilik hotel yang disewanya.Lalu beliau menghubungi pihak penguatkuasan JAIP untuk membuat tindakan lanjut.

Menurut suami Wati yang berumur 28 tahun isteri sengaja membawa anaknya yang berumur 3 tahun bersama ke dalam bilik Badrolamin supaya mengelakkan daripada disyaki berkhalwat.

Beliau hadir pada kira-kira pukul 3 petang memberi keterangan kepada pihak JAIP kesal dengan dakwaan Badrolamin kononnya dia menyiksa isterinya, oleh itu isterinya datang berjumpa dengan Badrolamin untuk meminta bantuan.

Dakwaan suami Wati lagi, kenapa harus membuat perjalanan yang sejauh 120km untuk meminta bantuan sedangkan di Rompin mempuanyai tempat untuk dia meminta bantuan.

Saya syak isteri saya mempunyai hubungan sulit dengan Badrolamin sejak 6 bulan yang lepas, sebab itu saya mengekorinya ke Kuantan dan seterusnya ke hotel Swiss Garden - Sungai Rapat Online.

3 comments:

 1. kalau mintak nasihat aku, memang aku suruh ceraikan jer bini jenis pintu neraka camtu. masa baca taklik dulu bini dia tak dengar ke bahawa dia berhak mengadu kepada kadhi? kalau keluar rumah tanpa izin suami boleh dituduh nusyuf tapi untuk mengadu ke pejabat kadhi telah tercatit dalam taklik bermakna dibenarkan oleh hukum walaupun tanpa kebenaran suami.

  Bini Orang Tu Ostad! Di TendangTerajang

  ReplyDelete
 2. Salam, mohon pautan : http://bandar-penawar.blogspot.com/

  ReplyDelete
 3. Mana ada Perempuan yang Percaya Ularmamak UMNO. Sebab untuk UMNO perdagangan manusia sudah sebati dengan perniagaan.

  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...