Konco-konco ku

Friday, March 2, 2012

PROVOKASI DARI DAP BUAT NOH OMAR BERANG! DAP RASIS!

DAP mula gentar dengan sokongan rakyat Selangor kepada Barisan Nasional. Dalam satu majlis di Sg.Long bersama PM, DAP telah menghantar seorang nyonya tua untuk membuat provokasi melampau terhadap kepimpinan Barisan Nasional. Atas kekecohan yang berlarutan, Noh Omar datang cuba untuk menyelesaikan kesulitan yang ditimbulkan oleh agen DAP ini. Tetapi lain pula yang dilaporkan oleh MalaysiaKini. Fitnah! 
[Baca SINI]

*Aku sempat menghantar satu SMS kepada DS Noh bertanyakan tentang insiden tersebut dan jawapan daripada beliau adalah seperti berikut:

"Inilah kerja pembangkang. Cuma menimbulkan huru-hara. Rakyat dah muak dengan cara mereka.Cara paling mudah adalah menabur fitnah kepada pemimpin BN. Terbukti DAP pembohong besar. Mereka yang datang macam samseng dan menceroboh majlis BN tapi BN dipersalahkan.Saya pergi untuk tenangkan keadaan tetapi saya dituduh samseng.Jelas ini putar belit DAP. Nak hadir majlis tak ada masalah tapi biarlah beradap dan menghormati tuan rumah"

Sama-sama kita fikirkan agenda pembangkang yang sudah kehabisan isu. Mereka lebih suka menimbulkan huru-hara daripada memperjuangkan nasib rakyat. Hasil daripada tindakan mereka itulah, kita lihat bagaimana sokongan rakyat Sg Long yang hadir dan membuatkan DAP tidak senang duduk. Hancur Pakatan!!

1 comment:

  1. NAMA PARTI PUN DEEP ASSHOLE PARTY DAPig !!! APA YANG ADA PADA AHLINYA YANG SIAL DAN CELAKA?? CUMA NAJIS JER...BN DAN PIHAK KERAJAAN KENA PINTAR HADAPI SIFAT CELAKA DAN KURANG AJAR GOLONGAN HARAM JADAH NI!!!

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...