Konco-konco ku

Tuesday, September 4, 2012

TERKINI!! BUDAK CELAKA PUNGGUNGI PM SUDAH DIBERKAS!!!

Suspek tunjuk punggung gambar PM, 4 Sept 12 jam 1110, suspek MUHAMMAD 'AMMAR B. A RAHMAN No. KPT : 930301-01-6323, Pelajar Kolej Teknologi Antarabangsa Cybernetic, Taman Maluri, Cheras ditahan oleh sekumpulan Peg D7 & ATIP Bkt Aman di Pej. Peg. Eksekutif Kolej Cybernetics utk dibawa ke Bkt Aman sblum serah ke IPD D/Wangi.

P/S: Harap diberi pengajaran setimpal.. Jangan tahan, kaunseling lepas tu bebaskan....

13 comments:

  1. aku malu bila budak ini pakai nama Melayu.

    ReplyDelete
  2. yang tukang tepuk pkai bju hitam tu angkut sekali... yang tunjuk fuck tu pon kaut skali...
    bodoh memalukan org melayu dan islam...

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah. Akhirnya budak ini ditangkap untuk diadili. Harap2 dia bukan anak haram ber-bin-kan orang melayu....

    ReplyDelete
  4. HENDAK BERITAHU GAYBOY NI SEBAB MULUT BADAN BINASA...SEBAB PUNGGUNG PADAN MUKA. SON OF A BITCH.

    ReplyDelete
  5. Suruh je budak ni berak kemudian sumbat dalam mulut dia..kesian terhadap mak bapak budak ni yang mempunyai anak yang kurang ajar dan sebiadap begini...

    ReplyDelete
  6. Kalau ikut aku, kasi rotan bontot 10x...baru kau tau hebat ke tak hebat bontot kau tu.....sial punya orang!!!!

    ReplyDelete
  7. puak PKR ni memang suka buat perkara yang luar tabiee..

    tunjuk punggung dan beraksi macam tu memang selari dengan ajaran syaitan !!

    ReplyDelete
  8. kalau perlu bagi 'starlight' kt batu dia 10 kali. baru dia rasa. bebal punya budak..

    ReplyDelete
  9. bila dah kena balun kiri kanan dgn org ramai terus lari batu pahat duduk bawah ketiak mak bapak!! INGATKAN MACHO SGT! MMG SAH PONDAN!

    ReplyDelete
  10. PKR mestilah suka main bontot, apa nak herankan. Tengoklah siapa big boss dia dan apa rekod dia..

    ReplyDelete
  11. Itulah yang susahnya untuk menasihati dan mengingatkan golongan muda seperti ini. Kan sekarang dah kena....mereka tidak sedar...mereka terlalu mengikutkan rasa hati yang didalangi oleh orang tertentu. Ha apa dah jadi...sendiri dah kantoi...sape nak tolong...nak harapkan dalang...hehehhe, merengkok la kao dalam lokap....

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...