Konco-konco ku

Wednesday, September 5, 2012

PANAS!!! NAMBIKAI BIKIN PANAS PORT PKR!!


PETALING JAYA  5 Sept - Satu pergaduhan telah tercetus diantara dua kumpulan kira-kira pukul 12 tengah hari tadi di hadapan Ibu Pejabat Parti Keadilan Rakyat (PKR). 

Pergaduhan tercetus apabila kedua-dua kumpulan, Barisan Bersatu Nambikkai  dan PKR cuba menimbulkan provokasi di antara satu sama lain. Insiden tersebut dapat dileraikan 10 minit kemudian dengan bantuan 30 anggota polis. 

Seramai 30 orang ahli Barisan Bersatu Nambikkai  dan 50 orang ahli PKR terlibat dalam pergaduhan tersebut. Pergaduhan itu berlaku sebelum Barisan Bersatu Nambikkai  ingin melakukan Demonstrasi Bantahan Terhadap Penghinaan Bendera Malaysia, Penipuan PR dan Lakonan Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim. 

Barisan Bersatu Nambikkai  melaungkan 'Hancur PKR' , 'Undur PKR' dan 'Anwar Liwat' semasa pergaduhan itu berlaku.-KLPos

posted from Bloggeroid

1 comment:

 1. Kepada Saudara-saudara dan Saudari-saudari yang hormati sekian,
  Bahawa saya, peguam Yip Jiun Hann, Pemuda MCA Gombak seorang anak Yip Kum Fook ingin bertanya mengapa orang ramai begitu dengki bapa saya beristeri lebih dari tiga? Ini sebuah Negeri demokrasi, dia mahu sepuluh isteri pun hak dia sendiri, sekiranya dia bolih bertanggujawab.

  Demi Islam pun bolih berkahwin lebih daripada empat perempuan. Saya harap orang ramai berfaham dan jangan bodoh.

  Kalau semua mahu cabar demokrasi dan hak asasi, orang ramai bolih bertanya pada YB Perdana Menteri Datuk Seri Najib Abdul Razak and Pengurusi MCA Malaysia Datuk Dr. Chua Soi Lek, kerana memperbuatan mereka sama dengan bapa saya.

  Yang benar

  Pemuda MCA Gombak
  Sdr. Yip Jiun Hann

  http://margeemar.blogspot.com/2012/06/malaysia-between-les-majeste-treason.html

  REPLY:

  Anon 19:31 @Yip Jiun Hann. saya pekenal saya diri sendiri nama seorang lawyer jugak Marapoo a/l Tanyasapa. Ini orang Malaysia juga ada busybody takdak mau respeck sama demokrasi dak hak-hak kemanusiaan. Saya punya appa juga ada kawin 9 kali estet juga buat. Itu saya punya appa kasi bilang ini Malaysia duduk banyak freedom apa..India, Cina , Malayu juga boleh kasi kawin.Tapi itu Islam kasi kawin Ampat saja Mr.Yip, takda kasi lebih. Tuhan Alah cakap dalam Kitab Kuran kasi kawin satoo,duaa,tigaa, ampaaat. Tapi itu jam kaloo takda bole kontrol mari, angkat satoo jugak Mr Yip. You itu jam angkat Loyer mana ounya tempat?? Univesiti TonSan mana?? Mr.Yip itu main belakang mari pun sini undang2 Malaysia takda kasi macam isteri juga. Itu main banyak2 belakang nanti tabley kira macam you punya bapak loo. Ayoo yoo dey

  http://medantempurkedah.blogspot.com/2012/07/kebodohan-suara-keadilan-persoal-kenapa.html


  ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...