Konco-konco ku

Wednesday, May 29, 2013

CAJ PARKING NAIK 20SEN?? NEGERI KEBAJIKAN KONON!!

Tahniah lah kepada rakyat Selangor kerana telah memilih kerajaan 'kebajikan' yang diimpikan. Sebagai salah seorang yang mencari rezeki di Shah Alam aku juga akan terkesan dengan kadar kenaikan caj parking oleh MBSA ini.

Barang naik pasal Cina yang main harga korang tak bising. Ni caj parking dah jadi macam beban pulak. Ingat kekal kerajaan, kekal la kebajikan tapi haraaaammmm....

Published with Blogger-droid v2.0.10

10 comments:

  1. PR=KAN PENIPU RAKYAT

    ReplyDelete
  2. Tempat lain bila lagi wahai kerajaan kebajikan ?

    ReplyDelete
  3. EnJawa Ber6, aku bersimpati dgn hang. Tapi utk semua penyokong PR aku nak gelak kuat kahhhhhhhhhhh, kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah , kkkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

    ReplyDelete
  4. Tempat aku 40 sen je, tapi hari cuti pun kena bayar juga..... Ape cerita.

    ReplyDelete
  5. Yg mula kan charge parking adalah kerajaan umno...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon 8:17.... kah...kah...kah, alasan paling bangang pernah aku jumpa.

      Delete
    2. Salah ayat tu bro. Ayat yg sbnrnya ialah.... Yg mula menjadikan selangor negeri terMAJU adalah kerajaan umnoA

      Delete
    3. sekarang pakatang dap / pas / pkr tadbir Selangor, patut gunakan kuasa hapuskan charge parking, ini lagi naik pulak, kebajikan apa ni ? Dah le shah alam tu banyak Melayu, students pun ramai.

      Delete
  6. salahkan UMNO lagi ke anon 8:17 PM???
    sampai bila nak salahkan UMNO ni???

    ReplyDelete
  7. kalau amno yang mulakan, apa lagi sekarang negri kebajikan tak yahlah bayar parking. ni naik lagi pulak.

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...