Konco-konco ku

Monday, May 27, 2013

BUAT REPORT PASAL DAKWAT KEKAL JE?? REPORT #BLACKOUT505 TAK NAK BUAT KE??

BUAT kali yang ke sejuta kali rakyat Malaysia terutama pencacai angkat najis pakatan tertipu lagi. Habis basah kuyup sekali lagi dikencing dek Perdana Menteri tak jadi ni. Report polis yang dibuat pagi tadi oleh Anwar Ibrahim hanyalah berkaitan penipuan dakwat kekal oleh SPR. Tiada report untuk BlackOut505, tiada report untuk pengundi hantu dan tiada report untuk penipuan pilihanraya. Apa dah jadi?

Hairan dengan sikap fanatik penyokong pakatan yang dok berhimpun siang malam konon berlaku #Blackout505. Last-last Ketua Penipu sendiri datang balai polis buat report HANYA berkaitan dakwat kekal. Itu je? Habis apa motif rakyat diajak untuk berhimpun konon berlaku black out di pusat kiraan undi? Siapa yang tipu siapa ni?

Seingat akulah, yang nak sangat pasal dakwat kekal ni kan puak pakatan sendiri. Konon nak lebih adil dan tiada penipuan. SPR dah betul la buat dakwat kekal. Tapi dakwat kekal tu nak kekal sampai bila? Sampai MAMPOS!!!

Terpulanglah pencacai pakatan ni nak ulas apa...Yang penting korang semua dah kena kencing.....



15 comments:

  1. Anwar kata dalam report dakwat hilang apabila dicuci pada waktu petang. Semua orang boleh buat report penipuan macam sebegitu. Tak boleh dipercayai si bapak homo ini kerana tak ada bukti. Tulis dan cakap seribu kali pun semua orang boleh cakap bohong, tetapi tiada yang benar, tetapi mengikut SPR rekod dan data sipengundi sudah direkodkan. Kenapa bongok nya bapak penipu dan pengikut penipu ?

    ReplyDelete
  2. Ceramah macam bagus... tapi bukti tarak... habuk pun tarak... Baik bersara je Dato' Sri Oii

    ReplyDelete
  3. bodoh piang punya pak liwat. dah lama dah baru nak buat report ka.. nak tipu pun agak2 la. hang ni dari dulu memang suka tipu. sapa nak caya kat hang.

    ReplyDelete
  4. Ape cer PM nih, kempen Blackout siang mlm, Bangla ribu2 mari undi,tapi report dakwat dijari hilang? Ala dey apa cite himpun ramai2 tapi masalah dakwat je yg hilang! Ciput sangat masalahnya.Kesian anak2 Cina termasuk atok dan bapak Cina yg kena tipu tu.Baghal betul dia org nih! Patutlah kalah melingkup!

    ReplyDelete
  5. Bagus calit dakwat tu kat dahi Anuwar..kita tengok berapa lama dakwat tu kekal dahi nya

    ReplyDelete
  6. semua tu dah di rancang, awal lagi pakatan yang syorkan guna dakwat tu,kalau kalah boleh jadikan isu tak ya???.

    ReplyDelete
  7. cian aku tengok datin seri,terpaksa akur kehendak laki dia.derita dlm hati tak berkesudahan.hanya ALLAH yang tau.

    ReplyDelete
  8. Chittt.... DS Al_Jubori, poodah deyyyy!!! DEmo blackout 505 konon.... report pasal dakwat kekal... mmg aku ROTFL lah baca report kau nih wahai Al_Jubori... nak dakwat kekal sampai kiamat ke? mmglah lepas 2-3jam basuh hilangle dakwat kekal tuh, apa masaalahnya sebab xkesahle hilang atau tidak dakwat kekal tuh, bila g ngundi nama dipotong, so dtg le beribu kali waima sampai habis waktu mengundi pun bukan bole nak ngundi lagi sebabkan nama dah dipotong..apa yg DS Al_Jubori bodoh sangat nih?

    ReplyDelete
  9. Datuk sri yg telah hilang seri! bodoh...nama je bekas tpm! lain kali ko cadangkn je dakwat tu calit kepala bu....h ko jer!

    ReplyDelete
  10. SPR lagi begap.. dulu meka pusing satu malaysia, ada yag beri pandangan dakwat kekal digunakan oleh negara ketiga yg mundur dan rakyatnya ramai. Di Negara Sana tak ada mat jubur pandai SPIN Isu Dakwat Kekal, Jika ada Beri Contoh Kecuali Malaysia . Apa ke jadahnya SPR dok setuju Cadangan Pakatan mengunakan Dakwat Kekal ? Itu persolananya.Beberapa Blog da membuat Demotrasi menunjukkan Bagaimana Dakwat Kekal di hilangan. Tp SPR yg bijak sana Bebal sini Tak mau Pakai Dok Mcm Najib nak ambil dan jaga Hati Pakatan yg menyediakan UMPAN yg man SPR pi Telan da kena..Ambil Kau, Padan Muka, Bebal

    ReplyDelete
  11. Kalau bersungguh nak hilangkan memanglah boleh hilang, pakai peluntur, thinner dan sebagainya. Kenapa sekarang baru nak lapor? Hairan kan, kalau dah raja pembohong, penipu jugalah namanya, 16 Sept, Yang Dipertuan Agong? Ramai juga yang dah kena tipu, mata sepet pun ramai, yang berserban pun ramai, untuk rakyat konon, ramai lagi rakyat macam aku ni yang tak sokong kau!

    ReplyDelete
  12. Lain kali buat Tatoo di dahi..abis cite..masalahnya adakah sesiapa dapat mengundi 2 kai, jika ada buktikan..di pahang ada sekor beruk tp tak dapat mengundi kali kedua sebab KTM tak beri..SPR jgn gunkan dakwat kekal..mat jubur ini akan SPIN apa yg boleh di Spin sebab Mat jubur tu bukan Penghibur..boleh masuk Raja Lawak atau Kilauan emas..

    ReplyDelete
  13. next pru, rakyat mungkin tentang kalau nak guna dakwat yg kunun kekal sampai tahap susah nak dihilangkan. Ingat rakyat suka ke jari comot kekal susah nak dihilanglan. jangka panjang. Jari hak peribadi.

    ReplyDelete
  14. dakwat hilang apa masalah dia? apasal tak undi lagi?
    dan kenapa video dia tunggang china doll..video dgn jantan yg kononnye fitmah tu apasal tak report polis sekali?

    ReplyDelete
  15. hahaha..sarkas ni buat lawak lagi..apa lagi la lepas ni..hahaha..meroyan jadi PM..hahaha....kesiannn...

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...