Konco-konco ku

Friday, June 1, 2012

KESAL GAMBAR BOGEL ISTERI DIJAJA DI FACEBOOK!!


KESAL…Amri melihat facebook milik isterinya yang digunakan untuk menjual gambar bogel.

Sekali lagi facebook disalahgunakan untuk tujuan terlarang. Kali ini membabitkan seorang isteri yang menjual gambar separuh bogelnya dengan menjadikan laman sosial di Internet itu sebagai medium untuk mencari pelanggan dan proses tawar-menawar.

Selepas lelaki yang berminat memasukkan wang ke dalam akaun banknya, wanita berusia 35 tahun itu menghantar gambar separuh bogelnya kepada lelaki terbabit melalui khidmat pesanan multimedia (MMS) di telefon bimbit.

Perbuatan menjijikkan itu terbongkar selepas suami wanita terbabit yang hanya mahu dikenali sebagai Amri, 43, diberitahu seorang daripada lelaki yang pernah membeli gambar isterinya itu.

“Hancur hati saya apabila mendapati apa dikatakan lelaki itu benar selepas saya memeriksa telefon bimbit serta komputer isteri.

“Malah, saya menyamar dengan menggunakan nombor telefon lain untuk berurusan dengan isteri melalui facebook dan maklum balas diterima membuktikan dia tergamak menjual gambar separuh bogelnya untuk mendapatkan wang,” katanya.

9 comments:

  1. salam perjuangan
    mohon tumpang berjuang dipautan tuan
    http://pecahpalakmikir.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. bodo pye manusia..... kerana duit jual maruah

    ReplyDelete
  3. keturunan assmin ni bebb.... assmin jual terus cipap isteri sbb nak pakai ferrari...kehkehkeh

    ReplyDelete
  4. pada pandangan saya artikel seperti inilah yang akan menyebabkan blogger pro BN digelar UMPORNO oleh pihak pembangkang... sekadar pandangan peribadi sahaja... terima kasih...

    ReplyDelete
  5. apa la , nak duit cepat la tu

    ReplyDelete
  6. kulaan niring

    menyatakan yang benar memang pahit. apatah lagi nak terima. tapi dengan teknologi it serta gadget yang canggih sekarang ni tak mustahil perkara2 begini berlaku. bukan setakat di barat je. kat mana2 pun. kena positif terima. kalau nak pk apa kata cai pembangkang bukan setakat berita begini, berita yang baik2 pun depa kata lucah. tepuk dada tanyalah iman

    ReplyDelete
  7. kulaan,

    positif la skit. Gambar separuh bogel tak salah pun. Bukan dosa pun tengok. Jangan la kolot sangat. Kita nak crita kebenaran, mesti bagi gambar lucah, baru real menampakkan gambaran sebenar, baru orang datang tengok. Ke cane, admin?

    (Admin, matlamat tak halalkan cara. mungkar tetap mungkar, dosa tetap dosa. Dengan aku-aku skali dah berdosa)

    ReplyDelete
  8. Bodoh punya blongok. AdaTak ada cerita lain.

    ReplyDelete
  9. ini lah hak kesamaan dan keadilan yang di kehendaki anwar dan pendokong pkr dan dap dengan sokongan moral ustaz ustaz pas.nanti PKR memerintah, insyaallah banyak kelab kelab malam aka dibina di bandar bandar kecil atas alasan yang sama.nanti boleh lah kita pakat pakat pi tengok . lagi pun depa bkan telanjang bulat, masih lagi ada urat...bukan ke ustaz ?

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...