Konco-konco ku

Wednesday, June 13, 2012

PANAS!! AZWAN PONDAN DIUGUT BUNUH & BAKAR!!

Lama tak dengar cerita artis paling propa kat Malaysia ni yang sentiasa ada musuh dan selalu tadah bontot kat abang non. Semalam dikhabarkan yang Azwan Ali telah diugut bunuh oleh seorang individu tak dikenali di laman twitter miliknya.

Tapi yang menjadi kemusykilan adalah, mana buktinya? Kalau dah ugut bunuh sampai nak bakar bukan selalu Azwan buat print screen ke? 

Nampak sangatlah desprete nak cari glamour lepas nama mula tenggelam kerana populiriti yang kurang menyerlah. Azwan elok jadi pondan kat lorong haji taib je la....

Jom tengok siapa yang nak bunuh dan bakar siapa? 


Siapa yang nak bunuh siapa ni??
Azwan Ali pernah hantar ugutan bunuh dan bakar kepada Ummi dan Saiful....

2 comments:

  1. SALAM Perjuangan Tuan, saya telah pautkan blog tuan. Pohon tuan memautkan blog saya yang kerdil ini ... www.myhomesoil.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. pondan jangan di layan...nanti terjangkit jadi pondan pulak....

    ReplyDelete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...