Konco-konco ku

Friday, June 8, 2012

ALAMAK!! PUTRAJAYA KINI TELAH DITAWAN GELOMBANG PAKATAN!!!


9 comments:

  1. Bodoh. ko edit sendiri. nampak sangat crop tue. bodoh blogger ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai newbie!

      kah kah kah

      Delete
    2. Kalau tak suka apa lagi bla la pencacai pembangkang.Aku suka ape karya macam tu.Kau dgn puak2 GILA kau jangan bermimpi smue ni akan berlaku yea :D?

      hahaha

      Delete
    3. Blogger pembangkang lg bodo.Fitnah PAS,PKR...DAP Kapal Selam Scorpene pun kantoi.hahahah

      Delete
    4. PAKATAN HARAM MEMANG BODOH & BARUA
      MENANG PRU13 BOLEH ANJURKAN SEKS BEBAS NANTI..

      Delete
  2. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    ReplyDelete
  3. Yg ckp org bodo kat atas nun....ko paham tak makna sindir? Perli?
    Mmg la edit ooooiiiii...!!!! apa ke 'bijak' bebeno ko ni....!?
    Adoi la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pencacai pembangkang memang la macam tue.GILA tak tentu pasal haha.

      Delete

comment please.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...